Diana Bulimar, ședință foto incendiară în costum de baie. Ce spun admiratorii fostei gimnaste


Diana Bulimar s-a retras din gimnastica de performanță, însă se menține în formă cu antrenamente asemănătoare celor pe care le urma când se pregătea pentru competiții. Fosta campioană și-a surprins admiratorii cu noi fotografii în costum de baie.


Orice pentru Instagram”, s-ar putea traduce cea mai recentă ședință foto a Dianei Bulimar. Fosta gimnastă a îmbrăcat costumul de baie pe o vreme de pus paltonul și și-a etalat corpul bine lucrat.

Cei care s-au mirat văzând-o în această ipostază au tras concluzia că se pregătrește de vară încă de pe acum.

Nu știu cum reușesc, dar ultimele poze în costum de baie sunt făcute la o temperatură de maxim 6 grade”, a scris Diana pe Instagram, alături de câteva fotografii realizate de iubitul ei, fotograful Radu Ștefan Dumitrache.

 

Admiratorii ei au reacționat imediat și i-au transmis cuvinte frumoase. „Cum reușești să arăți așa de bine?”, a întrebat un fan. Diana Bulimar a făcut colecție de inimioare pe Instagram și cu alte ocazii.

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Deși s-a retras din activitatea competițională în 2016, după Cupa Mondială de la Doha, unde a obținut o medalie de argint în finala de la sol, Diana Builmar nu a renunțat la gimnastica de îngrijire pentru a-și conserva forma de altădată. Mai mult, sportiva a apelat la pilates și yoga, pentru a-și întări mentalul și a reduce nivelul de stres.

În cariera sa, Diana Bulimar a obținut 23 de medalii, dintre care 6 la Jocurile Olimpice.

Fotografii: @bulimardianaofficial/Radu Ștefan Dumitrache

Vezi și VIDEO:

related posts

Modifică setările cookies