Diana Dumitrescu a născut. Prima fotografie cu bebelușul 


Diana Dumitrescu a devenit mama pentru prima oară în urmă cu câteva zile. Vedeta a născut un băiețel de nota 10.


Frumoasa blondă a ales să păstreze acest eveniment doar pentru ea și pentru cei apropiați, astfel că momentul nașterii a fost unul discret. Duminică, aceasta a postat pe contul personal de Instagram o fotografie cu ea și cu soțul ei în camera copilului, în care și-a anunțat fanii că a născut și că a ajuns acasă cu băiețelul, pe nume Carol Anton.

Mai mult decât atât, Diana Dumiterscu și Alin Boroi au împlinit și un an de la căsnicie.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Diana Dumitrescu (@dianaidumitrescu) on

 “Acum un an de zile spuneam amandoi un "DA" hotarat, fericiti si bucurosi ca pornim impreuna pe drumul vietii in dorinta de a ne construi o familie. De cateva zile in viata noastra a venit noul membru al familiei noastre, care ne face cei mai fericiti oameni de pe planeta! Suntem in al noualea cer! Azi sarbatorim un an de casnicie alaturi de fiul nostru, Carol Anton! Bine ai venit in familia noastra! Sa iti fie viata magica si plina de culoare! Te iubim!”, a scris aceasta în descreirea fotografiei.

Este clar că Diana preferă să își păstreze viața personală privată, având în vedere că anul trecut s-a căsătorit în secret cu Alin Boroi în Poiana Brașov, după patru ani de relație.

Vezi și: Virgil Ianțu, o nouă provocare în serialul "Profu"

related posts