Diana Dumitrescu declarație emoționantă pe internet: "Copilul pe care îl port în pântec este o adevărată minune, pe care nu o mai așteptam"


Diana Dumitrescu trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei.  Și-a găsit fericirea alături de om de afaceri Alin  Boroi și va deveni, în curând, mămică. 


Diana a făcut o mărturisire sinceră și emoționantă pe contul ei de Instagram, cu care și-a emoționat urmăritorii. 

 

"Dacă mi ar fi spus cineva acum un an că voi fi așa, însărcinată, nu aș fi crezut! 

Sunt fericită! Sunt foarte fericită! Pentru mine, copilul pe care îl port în pântec este o adevărată minune, pe care nu o mai așteptam. 

Sunt fericită, pentru că în sfârșit reușesc să îmi construiesc familia mult dorită. Nu sunt perfectă și nu e perfect. Nu avem relația perfectă, dar tocmai aceste imperfecțiuni ne aduc fericirea, iubirea și căldură de care avem nevoie în viețile noastre. 

Muncim mult pentru a menține această fericire. Nu este continuă, că orice familie/cuplu trecem prin "ups & downs" dar până acum, toate aceste bariere pe care le-am întâmpinat de-a lungul relației, ne-au apropiat mai tare, ne-au întărit relația și ne-au făcut mai puternici. 


Îi mulțumesc în fiecare zi lui Dumnezeu pentru traiectoria pe care a luat-o viața mea.", a spus frumoasa actriță. 

 

Diana n-a dorit să dea prea multe detalii despre momentul nașterii. 


"Mai am ceva până nasc și nu vreau să dau detalii despre acest subiect, pentru că este ceva ce ține doar de familia mea, așa că va rog frumos, nu mă mai întrebați. 

Va mulțumesc din suflet că mă urmăriți într-un număr atât de mare. O să va țin la curent cu evenimentele din viață mea, atât cât cred eu de cuviință că trebuie să împărtășesc. Unele lucruri sunt făcute să rămână doar pentru intimitatea familiei și va îndemn pe toți să faceți asta pe rețelele de socializare. 

Nu uitați să trăiți în realitate, căci virtual o poate face oricine! ', a mai spus Diana Dumitrescu pe contul de de Instagram, unde a publicat și câteva fotografii frecente. 

 

 Deschide GALERIA FOTO  pentru a vedea imaginile 

 

Este primul copil al actriței în vârstă de 35 de ani, care s-a căsătorit anul trecut cu omul de afaceri Alin Boroi. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de 3 ani. 

 

Diana Dumitrescu a mai fost căsătorită cu Ducu Ion, de care a divorțat în 2013. 

 

Pe protvplus poți vedea momente speciale din emisiunile preferate: 

 

 

FULLSCREEN
Diana Dumitrescu declarație emoționantă pe internet: "Copilul pe care îl port în pântec este o adevărată minune, pe care nu o mai așteptam"
  • /

related posts