Diana Dumitrescu dezvăluie ce fel de mamă va fi: „M-am imaginat în toate felurile, dar...”


Diana Dumitrescu a descoperit fericirea supremă la 35 de ani. Actrița de telenovele este însărcinată și tocmai ne-a dezvăluit ce fel de mamă crede că va fi.


Diana Dumitrescu aștepta de multă vreme să primească vestea cea mare. Visul ei s-a împlinit la început de martie, când a aflat că e însărcinată cu primul ei copil. Un astfel de eveniment nu se ține secret, așa că actrița a dezvăluit totul pe rețelele sociale, iar apropiații ei au considerat că e timpul să se oprească din rugăciuni. Gata, Diana a reușit!

Sunt foarte fericită că s-a întâmplat, așteptam de foarte mult timp și... să fim sănătoși. Nu știm dacă va fi fată sau băiat, nu contează. Să fie sănătos, e cel mai important pentru mine”, ne-a dezvăluit Diana. 

Actrița spune că s-a imaginat de un milion de ori în ipostaza de mamă și crede că știe ce fel de mamă va fi. Iată cum se vede ea!

„Da, m-am imaginat în toate felurile, dar nu știu cum o să fiu până la urmă. Cred că în funcție de cum va fi instinctul meu de mamă. El se declanșează după ce naști, acum se formează și simt și eu niște schimbări în mine și în felul meu de a fi. Cred că voi fi o mamă foarte protectoare, probabil și din cauza faptului că mi-am dorit foarte mult un copil”, mai spune Diana Dumitrescu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Diana Dumitrescu (@dianaidumitrescu) on

 

Actrița spune că are, totuși, o temere, dar nu e ceva ieșit din comun pentru o femeie care urmează să ducă o sarcină pe durata a nouă luni.

„Nu vreau să o pronunț, dar îmi doresc să duc sarcina până la capăt și să fie un copil sănătos. Adică să nu am niciun fel de probleme”, a mărturisit actrița.

Diana Dumitrescu s-a căsătorit în septembrie 2018 cu omul de afaceri Alin Boroi, după o relație de trei ani. Cei doi au făcut nunta în aer liber, la un local situat aproape de pădure. Ea a povestit despre acest important eveniment din viața ei pe blogul personal.

FOTO: dianadumitrescu.ro

Joacă rol de lunetist într-o comedie polițistă

Cunoscută în special pentru rolurile din filme de televiziune – Păcatele Evei, Iubire ca în filme, Regina, Aniela, Iubire și onoare, Pariu cu viața etc – Diana Dumitrescu a fost distribuită într-un rol de lunetist în comedia polițistă Faci sau Taci a lui Iura Luncașu. Actrița ne-a mărturisit că nu i-a fost greu să se adapteze la cerințele noului rol.

„Nu mi-a fost deloc greu, ba din contră, am fost în tabără timp de o lună de zile cu niște colegi poate tâmpiți, nu știu (râde) cum ne-am nimerit toți, unul și unul. Cineva ne-a dus în tabără, noi ne-am distrat și altcineva ne-a filmat. A fost foarte relaxant și foarte lejer.”

Diana Dumitrescu alături de Giulia, la premiera de gală a filmului. Și Giulia joacă în Faci sau Taci

„Ne-am distrat foarte mult pentru că toate suntem foarte critice cu noi însene. În afară de Sandra Izbașa, niciuna dintre noi nu e vreo sportivă sau vreo atletă extraordinară, dar, una peste alta, a fost amuzat, pentru că despre asta este vorba în actorie, să poți să transmiți și să pari ceva ce în viața reală nu ești”, ne-a spus Diana Dumitrescu.

related posts

Modifică setările cookies