Diana Dumitrescu este însărcinată. Prima imagine cu burtica de gravidă


Recent, Diana Dumitrescu a dezvăluit că este însărcinată cu primul ei copil.


La 35 de ani, Diana Dumitrescu așteaptă primul ei copil. Actrița trăiește o poveste de iubire cu omul de afaceri Alin Boroi, cu care s-a căsătorit acum câteva luni.

Citește și: Diana Dumitrescu dezvăluie ce fel de mamă crede că va fi

Dacă până acum a păstrat discreția, Diana a postat pe contul său de Instagram o fotografie cu ea însărcinată, scriind în secțiunea de comentarii: "S-a întâmplat o minune! Ne-a binecuvântat Dumnezeu atunci când ne aşteptam mai puţin".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Diana Dumitrescu (@dianaidumitrescu) on

Fanii au reacționat cu entuziasm, transmițându-i gândurile lor bune: 

”De ceva vreme te bănuiesc de o buburuză pe sub bluză...aveai acea expresie specifică gravidutelor! Felicitări! Mă bucur pentru voi!”, ”Felicitări !! Un bebe sănătos și voios să vă dea Dumnezeu!”, „Vai ce burtică faină ai ... felicitări, mă bucur mult pentru tine !!! O sa fi o mămică grozavă”.

Alin Boroi este un om de afaceri din sectorul imobiliar, care a convins-o pe frumoasa blondă să meargă din nou la altar, în luna septembrie a anului trecut. Actrița a ținut totul secret până în ziua nunții, când a postat pe contul său de Instagram o fotografie de la eveniment.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Diana Dumitrescu (@dianaidumitrescu) on

Diana a îmbracat o rochie de mireasă superbă, ivoire, din voal și dantela, de inspirație romantică. Ceremonia a avut loc în aer liber, într-o locație superbă din Poiana Brașov.

Foto: Facebook, Instagram
 
Vezi și: Ce se întâmplă săptămâna aceasta în serialul VLADrelated posts