Diana Dumitrescu, surpriză în miez de noapte de la soț: „Așa m-a prins 12 noaptea, după o oră și ceva de alăptat”


Diana Dumitrescu nu mai doarme bine de când e devenit mămică, dar tot își face timp pentru a petrece. Actrița, care a împlinit 36 de ani luni, a fost surprinsă cu urări de soțul ei în miez de noapte.


La jumătatea acestei luni, Diana Dumitrescu a născut un băiețel, pe care l-a botezat Carol Anton. De când e mămică, actrița de seriale și telenovele nu mai are zi liniștită, însă s-a bucurat ca un copil de surpriza pe care soțul ei, Alin Boroi, i-a făcut-o în miez de noapte. 

„36. Așa m-a prins 12 noaptea, după o oră și ceva de alăptat, obosită, aproape epuizată, în halat și nearanjată, dar fericită. Familia mea prinde încet, încet contur și, deși abia ne obișnuim cu micul omuleț din casa noastră, suntem fericiți. Sunt fericită! Am primit de la Dumnezeu cel mai frumos cadou pe care un om și-l poate dori: un copil frumos și sănătos, un soț iubitor și grijuliu, o familie MINUNATĂ! Mulțumesc tuturor prietenilor mei pentru gândurile bune și mesajele haioase! 36, give me all your best!”, a scris Diana Dumitrescu pe Facebook.

Citește și: Diana Dumitrescu a născut. Prima fotografie cu bebelușul

FOTO: Diana Dumitrescu Facebook

Diana și Alin au sărbătorit în doi cu tort și șampanie, la miezul nopții, în timp ce micul Aron Anton dormea dus după o masa „frugală”.

Citește și: Diana Dumitrescu dezvăluie ce fel de mamă va fi: „M-am imaginat în toate felurile, dar...”

Este primul copil al actriței în vârstă de 35 de ani, care s-a căsătorit anul trecut cu omul de afaceri Alin Boroi. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de 3 ani. 

Diana Dumitrescu a mai fost căsătorită cu Ducu Ion, de care a divorțat în 2013. 

related posts

Modifică setările cookies