Diana Munteanu, bănuită de fani că e anorexică. Ultima imagine cu ea i-a îngrijorat tare pe admiratori


Diana Munteanu a fost întotdeauna admirată pentru silueta ei, însă în ultima vreme din ce în ce mai multe admiratoare o atenționează că este mult prea slabă.


Vedeta tv a postat imagini noi pe site-urile de socializare, iar unii fani nu au recunoscut-o. Aceștia o bănuiesc că suferă de anorexie și i-au sugerat să meargă la psiholog.

“Ești mult prea slabă, nu mai semeni cu tine. De unde obsesia asta... mergi la un psiholog, păcat de tine”, i-a comentat o admiratoare.

 

Îmbrăcată într-un top scurt cu vedere la abdomen, Diana Munteanu își etalează silueta suplă pe Instagram, însă fanele nu sunt impredionate.

“Erai o femeie frumoasă, cu un corp superb. Cred că ai trecut în extrema cealaltă ,însă dacă tu ești bine așa e tot ce contează până la urmă”, i-a scris cineva.

“Sincer, nu vreau să te supăr, dar nu arăți ok deloc ... Te îndrepți spre anorexie ... Erai așa de frumoasă înainte”, a mai scris o fană.

“Ce-ai făcut, măi fată, de-ai slăbit așa? Ești de nerecunoscut!”, “Doamne fetită! Pune mana și manâncă”, “Draga mea, este excelent să fii slabă! Dar nu să-ți iasă oasele prin piele! Ți-ai modificat și trăsăturile feței ..nu mai ești tu!”, sunt alte comentarii.

Tot mai mult o bănuiesc că suferă de anorexie. “Diana, scuza-mă, asta e anorexie, nici frumusețe, nici nimic! Doar anorexica!”

 

related posts

Modifică setările cookies