Diana Munteanu, criticată de fani că este exagerat de slabă: “Zici că e nevasta lui Popeye Marinarul”


În ciuda faptului că e considerată una dintre cele mai sexy vedete din România, Diana Munteanu nu duce lipsă de critici. 


Vedeta este o adevărată influenceriță pe Instagram, acolo unde este urmărită de peste 500.000 de oameni. Diana își încântă followerii cu imagini sexy, pentru care este recompensată cu mii de inimioare. Cel mai adesea fanii o felicită pentru felul în care arată, fiind suplă și super tonifiata.

 

În ultima perioadă însă s-au înmulțit și criticile. Mulți îi reproșează Dianei că este exagerat de slabă.  “Zici că e nevasta lui Popeye Marinarul, Olive”, a comentat, răutăcios, un fan.

O admiratoare a întrebat-o direct câte kilograme are.”Câte kg ai?! Pari extrem de slabă!”. Diana Munteanu i-a răspuns că are 54 kg. Vedeta măsoară 1.72 m înălțime. 

 

Ce dietă ține vedeta? “Nu prea mai consum carne, dar mănânc foarte mult peşte, foarte multe salate, fructe şi legume în toate formele lor, fructe. Oricând poate lipsi carnea din meniul meu, dar niciodată salata. Am renunțat la carnea de pui. Pur şi simplu nu o mai pot mânca. Şi am renunţat aproape de tot şi la cea de vită, am impresia că organismul meu nu o mai suportă. Singurul desert la care nu pot renunţa este îngheţata,' spunea Diana Munteanu, pentru csid.ro.

Mai multe imagini IN GALERIA FOTO de mai jos!

Vezi si: Narcisa Suciu a slabit 7 kilograme in Ferma

related posts

Modifică setările cookies