DiCaprio a făcut o nouă “victimă”, după idila cu Gigi Hadid. Are 23 de ani și s-a născut la 2 ani după premiera Titanicului


Leonardo DiCaprio nu pierde vremea! În vară a pus capăt relației de lungă durată pe care a avut-o cu Camila Morrone, iar de atunci cel mai râvnit burlac de la Hollywood este într-o… vânătoare continuă!


De curând, s-a zvonit că a pus ochii pe fotomodelul Gigi Hadid, cei doi chiar fiind fotografiați împreună la o petrecere. Nu se știe în ce stadiu a rămas relația lui cu Gigi, dacă au exclusivitate sau nu, însă actorul a fost deja surprins în compania altei femei.

Noua “victimă” a lui Leonardo DiCaprio este o actriță în vârstă de numai 23 de ani, pe nume Victoria Lamas. Este fiica “renegatului” Lorenzo Lamas. Desigur, această informație nu face decât să alimenteze zvonurile conform cărora DiCaprio nu acceptă să aibă iubite trecute de 25 de ani :)

Sursa foto: GETTY IMAGES

Cei doi au fost văzuți împreună într-un club din Los Angeles, dar paparazii i-au fotografiat plecând cu aceeași mașină. Chiar dacă aropiatii spun că încă nu formează un cuplu, DiCaprio se poate mândri că a mai adăugat încă o cucerire la deja super lunga sa listă.  

  • DiCaprio a făcut o nouă “victimă”, după idila cu Gigi Hadid. Are 23 de ani și s-a născut la 2 ani după premiera Titanicului

related posts

Modifică setările cookies