DiCaprio, petrecere pe yacht în compania unei ucrainence de 22 de ani. Cine este misterioasa Maria Beregova


Leonardo DiCaprio și-a reluat seria de petreceri cu femei frumoase, după despărțirea de Camila Morrore. Pe yachtul actorului a fost fotografiată o ucraineancă superbă, pe care presa mondenă identificat-o drept modelul Maria Beregova.


La numai 22 de ani, Maria Beregova tocmai a divorțat de soțul ei, Ahmed Masoud Abdelhafid, iar în timpul escapadei de la St. Tropez a renunțat la numele soțului și a revenit la cel de domnișoară.

Fostul ei soț, Abdelhafid, este miliardar, deținând mai multe afaceri în industria modei, la Monaco. Este nepotul unuia dintre cei mai devotați oameni ai dictatorului libanez Gadaffi, practic “mâna dreaptă” a acestuia.

Beregova provine dintr-o familie înstărită: a crescut în Elveția, unde a urmat cursurile unei școli private. În prezent locuiește în Londra și se pregătește să preia afacerea familiei, în domeniul farmaceutic.

 

Toate acestea vin în contextul în care Leonardo DiCaprio s-a despărțit de Camila Morrone.

Actorul în vârstă de 47 de ani și modelul în vârstă de 25 au luat această decizie vara asta, fără să facă mare tam-tam. Presa de scandal din străinătate a profitat de moment să le readucă aminte cititorilor că DiCaprio nu a ieșit niciodată cu femei mai în vârstă de 25 de ani :)

Surse apropiate actorului au menționat că relația dintre el și Camila s-a răcit în ultima vreme. “S-au despărțit vara asta. Nu există resentimente. Asta a fost practic concluzia naturală”

Deși și-au început relația în 2017, când Camila avea 20 de ani, actorului i-a fost prezentată în 2008, pe când avea numai 12, de către marele Al Pacino. Pacino a avut o relație de ani de zile cu mama Camilei.

Relația dintre Leo și Camila părea diferita de cele pe care actorul le-a avut înainte. Paparazzii îi surprindeau mereu în ipostaze tandre, fiind celebre imaginile cu ei sărutându-se în valurile marii. Însă, în lumina reflectoarelor, au preferat să nu apară împreună. Deși veneau pe covorul roșu la același eveniment, o făceau separat.

În momentul în care au apărut împreună în public la Premiile Oscar, fanii și-au dat seama că lucrurile sunt serioase și că poate Leo și-a găsit în sfârșit aleasa. Nu a fost să fie nici de data asta…

related posts

Modifică setările cookies