Dieta cu pepene verde recomandată de Ioana Ginghină


Ioana Ginghină le-a prezentat prietenelor sale de pe rețelele de socializare dieta pe care o urmează în fiecare vară. Iată în ce constă!


Ioana Ginghină arată extrem de bine și nu îi este teamă să arate acest lucru de fiecare dată când are ocazia. Datorită faptului că primește foarte multe întrebări pe rețelele de socializare, referitoare la dieta pe care o urmează, actrița a dezvăluit care este secretul ei pe timp de vară. Se pare că pepenele verde îi este soluția atât pentru slăbit, cât și pentru a se menține în formă.

Se pare că Ioana are un plan bine pus la punct atunci când vine vorba de dieta pe care o urmează vara. Ea a postat un mesaj pe Instagram în cadrul căruia și-a îndemnat fanele să apeleze la cura cu pepene verde.

„De ani de zile țin în fiecare vară cura cu pepene. Eu nu o mai țin să slăbesc ci pentru o detoxifiere, pentru un drenaj și pentru a mai scăpa de celulită. Nu aveți idee cum arată pielea, tenul după minim trei zile de cură. Mii de fete mi s-au alăturat de-a lungul timpului și avem chiar un grup pe Facebook unde ne susținem și ne încurajăm. In linkul din bio vă las detalii iar azi pe story vorbim mai multe despre cura cu pepene. Hai să vedem cine a mai ținut de aici cura asta?” , a declarat ea pe Instagram. 

Întrebată care e cantitatea de pepene pe care o mănâncă zilnic, Ioana Ginghină a dezvăluit că este vorba de două felii la mesele principale și una ca gustare.

„Efectiv îți strălucesc ochii, îți strălucește pielea”, a spus ea referitor la beneficiile pe care i le aduce dieta.

Sursă foto: Ioana Ginghină/Facebook

related posts

Modifică setările cookies