DIETĂ DE VEDETĂ: La 51 de ani, Daniela Gyorfi arată foarte bine în haine feminine, dar și în costum de baie


Daniela Gyofi a sărit cu un an de pragul considerat de multe femei problematic: are 51 de ani, dar își păstrează sex-appealul.


 


 


 Are o siluetă de invidiat, un abdomen exemplar, 49 de kilograme la 1, 64 și se simte foarte bine în pielea ei. S-a zvonit despre ea că ar avea o mulțime de operații estetice, dar le-a recunoscut pe cele făcute la nivelul sânilor și nasului.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#☀#???? #????

O postare distribuită de DANIELA GYORFI official (@danielagyorfi) pe

Secretele ei și dieta de vedetă le-a dezvăluit pentru click.ro:

"Toate procedurile pe care le fac pentru întreținere, le-am pus pe pagina mea de Instagram și vă puteți uita acolo. Chiar acum sunt la un salon de beauty și fac împachetări cu vin, la 70 grade, stau 45 de minute. Topește celulita, te întinerește și are mare impact asupra pielii. Am mai făcut și împachetări cu ciocolată, dar nu au dat așa randament ca cele cu vin roșu (n.r. vinul roșu este tonifiant, antioxidant, remodelant, regenerativ, anticelulitic, relaxant, exfoliant). Fac tratamente corporale o dată pe săptămână. Nu sunt exagerate, ci de bun simț, în general vacuum și diverse împachetări! Am grijă la dietă, la ce mănânc. Mănânc multe fructe, legume, salate multe în perioada asta, pește, fructe de mare. Mai scap și la o pizza, îmi plac și mie clătitele, cartofii prăjiți, mai mănânc și paste câteodată, dar nu zi de zi. Sunt zile în care mănânc și zile în care nu mănânc!”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#☀#????????????????????

O postare distribuită de DANIELA GYORFI official (@danielagyorfi) pe

Daniela Gyorfi  formează un cuplu cu George Tal de mulți ani, desi nu sunt căsătoriți. Cei doi au împreună o fetiță, Maria, în vârstă de 9 ani, care este cea mai mare bucurie a sufletului artistei. În această perioadă a verii locuiesc cu toții pe litoral, unde Daniela are concerte.

PUTEȚI VEDEA MAI MULTE IMAGINI SEXY CU DANILEA GYORFI ÎN GALERIA FOTO DE MAI JOS

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA EXCLUSIV SHARE ÎN BUCATE:

FOTO: DANILA GYORFI INSTAGRAM

  • DIETĂ DE VEDETĂ: La 51 de ani, Daniela Gyorfi arată foarte bine în haine feminine, dar și în costum de baie
Modifică setările cookies