Dilema secolului pentru surorile identice care impart același bărbat: care dintre ele să renunțe la măritiș


Anna și Lucy DeCinque trăiesc din 2012 cu același bărbat, iar acum amândouă vor să se mărite cu el. Deci, cine va renunța?


Cele două tinere de 33 de ani din Perth, Australia, sunt cunoscute în lume drept gemenele care seamănă cel mai mult una cu cealaltă. Deși semănau din prima zi de viață, Anna și Lucy DeCinque au investit aproape 220.000 de euro în operații estetice pentru a deveni identice. Din 2012, fetele iubesc același bărbat și au dus o viață în trei. Până acum.

Gemenele și-au dat seama că-l iubesc în egală măsură pe Ben Byrne și că vor să se mărite cu el. Dar au o problemă majoră: Australia nu recunoaște poligamia, astfel încât dilema lor e maximă. 

Anna, Lucy și Ben. FOTO: annalucydecinque Instagram

„Împărțim același partener, pe Ben, și vrem să ne căsătorim într-o zi. Dar legea în Australia spune că nu putem. Așa că, ce o să ne facem? Avem nevoie de ajutor”, au declarat fetele la un post TV de la Antipozi, care va difuza în primele zile ale anului 2019 un episod filmat cu cele două. Până atunci, cele două surori așteaptă sfaturi de la întreaga lume, fiindcă niciuna nu vrea să renunțe la Ben.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AnnaLucy DeCinque ???? (@annalucydecinque) on

 

„Dacă am putea schimba legea, am vrea să ne căsătorim cu Ben. Iubirea e iubire, suntem adulți, astfel că amândouă ar trebui să ne căsătorim cu același bărbat. Asta ne face fericite. Oamenii trebuie să înțeleagă că noi nu facem rău nimănui, iar asta este ceea ce ne dorim, așa că suntem foarte fericite cu Ben”, a spus Anna, conform Daily Mail.

Dacă tot așteaptă sfaturi, Anna și Lucy ar putea să obțină cetățenia unor state care acceptă poligamia, iar cel mai apropiat este Insulele Solomon, un stat suveran din Pacific, situat la 3.280 de kilometri de Australia. 

Totodată, câteva zeci de state din Asia și Africa recunosc căsătoriile multiple. Printre acestea se numără Afganistan, Indonezia, Iran, Irak, Qatar, Pakistan, Algeria, Egipt și Congo.  

Vor să rămână gravide în același timp

Anna și Lucy nu vor doar să se mărite cu același bărbat, ci și să rămână însărcinate în același timp cu el, lucru puțin probabil chiar și cu ajutorul științei. „Mama noastră ne-a convins să naștem pe cale naturală, așa că nu știu cum vom face asta, deoarece trebuie să rămânem însărcinate în același timp”, spune Lucy.

related posts

Modifică setările cookies