Diletta Leotta, super flexibilă la piscină! Cea mai sexy prezentatoare din Italia se menține în formă cu yoga


Diletta Leotta este considerată de presa din Peninsulă cea mai sexy prezentatoare TV. Italianca, în vârstă de 30 de ani, are o comunitate impresionantă de fani pe Instagram. 


Diletta are peste 8,4 milioane de fani pe contul de socializare, fani pe care îi răsfață des cu ipostaze care mai de care mai provocatoare. 

Recent, prezentatoarea a vizitat Napoli și postat câteva imagini într-o ținută extrem de provocatoare. Cu o fustă mini și un top, la care nu purta sutien, Diletta i-a făcut pe fani să exclame: “Ești fantastică!”. 

De Ziua Internațională Yoga, vedeta a postat la InstaStories o fotografie în care le-a arătat fanilor cât este de flexibilă. 

Diletta Leotta și-a luat cel mai minuscul costum de baie și și-a uimit admiratorii cu mișcările ei de yoga. 

Până la 30 de ani, Diletta a frânt multe inimi. Ultima sa cucerire a fost actorul turc Can Yaman. Cei doi au fost la un pas să se căsătorească. 

Cuplul s-a destrămat în toamna anului trecut. O sursă din apropierea turcului a dezvăluit că logodna nu ar fi avut loc din cauza faptului că familia lui Can Yaman nu era de acord cu Diletta Leotta. Sursele din anturajului blondinei au dat de înțeles că prezentatoarea nu ar fi fost încă pregătită să se așeze la casa ei.

Fotografii: Instagram
 

related posts

Modifică setările cookies