Din cauza coronavirusului, Gigi Becali își atacă un fost angajat, care acum e milionar


Săptămâna trecută, Gigi Becali a anunțat că ajută spitalele din România și pe medicii români cu că orice cadru medical care are nevoie de ajutor poate apela la el.


„Am vorbit la cea mai mare mare fabrică de cămăși din România. Le-am zis «Băi, nu mai faceți cămăși! De acum încolo lucrați non-stop și faceți măști și halate, vi le cumpăr eu». Cei de acolo au întrerupt producția de cămăși. Să se facă în fiecare zi câte 5.000 de măști și halate, ca să dau la spitale. Le plătesc eu. Doar la Spitalul Matei Balș am dat până acum. Dar m-a sunat cineva de la Spitalul din Rădăuți și voi duce vineri și acolo. Fata domnului Adrian Streinu Cercel mi-a cerut ajutorul. Streinu Cercel a făcut lista cu ce era nevoie”, spunea atunci Gigi Becali.

În urmă cu doar câteva zile, în presă s-a aflat că și Cosmin Olăroiu, fost antrenor la echipa patronată de Gigi Becali, îi ajută pe medici, însă decizia acestuia l-a deranjat pe latifundiarul din Pipera. Antrenorul a fost pus la zid de Gigi Becali deoarece a donat doar mâncare, în condițiile în care are o avere de peste 60 de milioane de euro, după cum anunțau jurnaliștii de la Click anul trecut.

„Să nu se supere Oli, dar nu e nevoie de 100 de porţii de mâncare. Bagă mâna în buzunar şi dă 100.000, 200.000, 300.000 de euro, nu 100 de porţii de mâncare, că au oamenii de mâncare, vezi-ţi de treabă! Lasă-mă, mă, cu mâncarea caldă, nu are nevoie omul de mâncare caldă, cine-i mănâncă mâncarea caldă? Cumpără-le ce au nevoie acolo în spital! Nu să dăm mâncare la doctori, că au mâncare doctorii. Să nu se supere Oli, dar dacă atunci când eşti milionar şi încerci să dai nişte lucruri mici ca să te coste puţin, mi se pare că nu e prea frumos. Pe mine mă sună 20 de spitale care au nevoie de tot felul de materiale”, a spus acum Gigi Becali.

Sunat de jurnaliștii de la Digi Sport, Cosmin Olăroiu a dezvăluit că a vrut să ofere bani, însă a fost refuzat, pentru moment: „Eu nu vreau să apar. M-am implicat si nu am dorit să se știe. I-am întrebat pe doctorii de la Victor Babeș cu ce pot să-i ajut, dar mi-au zis că nu e nevoie deocamdată. Au spus că, dacă vor intra în impas, o să mă sune. M-au rugat doar dacă pot să asigur mâncarea pentru doctori și am făcut asta”.

foto: Agerpres

Vezi și: #StaiAcasă – Arată că-ți pasă! Ruby

related posts

Modifică setările cookies