Din spate, acest costum de baie este ca și inexistent. Cum și-a făcut vedeta apariția la piscină


Are numai 27 de ani, însă Chloe Ferry are atâtea operații estetice la activ, cât pentru o viață întreagă.  A trecut prin atâtea transformări, încât nici ea nu se mai recunoaște în oglindă.


Pe lângă intervențiile estetice, Chloe a reușit și să își remodeleze total corpul, după ce, în urmă cu câțiva ani, a slăbit 13 kg. Acum vedeta de reality show britanică se mândrește cu formele sale oriunde și oricând are ocazia.

De data aceasta, paparazzii au surprins-o la o piscină în Spania, alături de mama ei. Chloe nu s-a ferit de prezența acestora, dimpotrivă, s-a bucurat să fie fotografiată din toate unghiurile. Vedeta s-a mândrit cu noua ei siluetă într-un costum de baie negru în două piese, al cărui slip este aproape inexistent, dacă o privești de la spate. Chloe și-a etalat tatuajul uriaș de pe coape și fese.

 

Sursa foto: Profimedia

 

Cunoscută din reality show-urile Geordie Shore și Celebrity Big Borother, Chloe Ferry este dependentă de operațîi estetice și nu ascunde acest lucru. Oricum este super vizibil.

Și-a mărit buzele și a avut intervenții la nas, pomeți sau sprâncene. Evident, a și-a pus și silicoane, și-a făcut liposuctii și și-a pus implanturi în posterior.

“Eu sunt o persoană puternică, dar să te trezești în fiecare zi cu comentarii de genul “Ești grasă!”, “Ar trebui să îi pui silicoane” nu îți face bine și începi să crezi că oamenii ăștia au dreptate – trebuie să îmi pun silicoane, trebuie să slăbesc. Voiam o reparație rapidă, așa că am apelat la operații estetice, crezând că aceste comentarii negative vor dispărea peste noapte. Departe de adevăr! Au devenit și mai multe”, a mărturisit în trecut vedeta.

related posts

Modifică setările cookies