Doinița Oancea, dezvăluiri despre prietenia dintre ea și Augustin Viziru! De ce a crezut lumea că formează un cuplu


În urmă cu aproximativ 15 ani, la Acasă TV rula un serial care devenea rapid lider de audiență și era preferatul tuturor românilor: „Inimă de țigan”.


Din distribuție făceau parte, printre alții, Carmen Tănase, Gheorghe Visu, Cabral, Nicoleta Luciu, Doinița Oancea și Augustin Viziru. Iar ultimii doi chiar aveau o relație în celebrul serial de la Acasă TV.

Deoarece și-au jucat foarte bine rolurile din „Inimă de țigan” și erau foarte apropiați, despre Doinița Oancea și Augustin Viziru se specula la acea vreme că ar forma un cuplu și în viața reală. Lucru total fals.

Acum, într-un interviu pentru Viva, Doinița Oancea a vorbit despre prietenia dintre ea și Augustin Viziru, oferind detalii în exclusivitate despre cum se simțeau la acea vreme.

„Nu m-au deranjat specualțiile că avem o relație. Și cred că nici pe el, la momentul ăla. Noi ne distram tare pe baza presupunerilor. Cred că au pornit cumva de când am filmat împreună în postură de cuplu. Oamenii ne-au plăcut și au început să vadă în noi un cuplu foarte drăguț. Apoi, prietenia noastră... Și la Ferma, unde ne-am fost foarte aproape unul celuilalt.... La Ferma ne-am înțeles chiar foarte bine. Ne temperam unul pe celălalt, asta știu să zic. Nu au fost momente tensionate între noi doi. Chiar deloc”, a spus Doinița Oancea.

Vezi și: EXCLUSIV pe VOYO - „La Oraș” - O comedie blană în jungla urbană

related posts

Modifică setările cookies