Doinița Oancea, pe cale să devină actriță internațională


Doinița a anunțat că va lua lecții de actorie cu una dintre cele mai cunoscute profesoare de actorie de la Hollywood, Ivana Chubback.

Tag-uri: #Doinita Oancea

„Ivana Chubbuck este unul dintre cei mai renumiți traineri de la Hollywood, iar tehnica elaborată de ea este folosită de actori cu nume mari din industria cinematografică americană: Halle Berry, Charlize Theron, Brad Pitt, Jim Carrey sunt doar câțiva dintre cei care au luat lecții de actorie de la ea.”, a spus actrița.

Doinița Oancea a fost în atenția presei de curând și pentru că a atins un subiect pe care fanii ei așteptau să-l abordeze de foarte multă vreme. 

Ea a fost întrebată într-o emisiune TV dacă are operații estetice. Actrița a spus că nu are nicio operație estetică și că vrea să fie una dintre femeile care ,,îmbătrânesc frumos”. 

Vezi și:

,,Nu am nicio intervenție, nici măcar din aceea non-invazivă. Și nu, nu știu dacă voi apela la vreuna dintre aceste operații. Cred că trebuie să mă obișnuiesc cu ideea că îmbătrânesc și poate că trebuie să îmbătrânesc frumos, având grijă de ce mi-a dat Dumnezeu și nu neapărat apelând la toate aceste artificii. Și mai cred că un actor are nevoie de ridurile de expresie pentru că trebuie să transmită emoții, iar emoțiile se citesc în riduri, în dungile de pe față, în grimasele pe care le facem. Dacă aș avea botox, nu știu cum ar fi.”, a spus Doinița.

Ea a adăugat că există, totuși, câteva situații în care ar fi dispusă să își facă unele schimbări.

,,Cred că aș fi dispusă să fac anumite schimbări de ordin fizic dacă rolul care mi s-ar oferi m-ar captiva atât de mult încât să slăbesc sau să mă îngraș foarte mult sau chiar să îmi tund părul. Deci, da, dacă este un rol care merită, probabil că aș face asta.”, a mai spus actrița.

FULLSCREEN
Doinița Oancea, pe cale să devină actriță internațională
  • /

related posts