Donatella Versace, într-o copie a rochiei mini purtată de Irina Shayk. Cum arătă la 64 de ani


La 64 de ani, Donatella Versace se îmbracă precum o adolescentă. Creatoarea de modă are o siluetă care îi permite să poarte ținutele etalate de modele la prezentări.


“Nu trebuie să te gândești la vârstă pe care o ai și, mai important, nu trebuie să te îmbraci în funcție de vârstă” -  este motto-ul după care se ghidează Donatella Versace. Creatoarea de modă a spus anul acesta într-un interviu că nu are de gând să renunțe vreodată la fustele mini. Ce-I drept, și silueta o ajută. Chiar dacă are 64 de ani, este suplă și tonifiata. Donatella face mult sport, pentru a putea purta în continuare ținutele prezentate de modele pe catwalk.

Vedeta a demonstrat că poate arata la fel de bine că supermodelele în ținutele create de casa Versace. Aceasta a îmbrăcat o rochie mini, ultra mulata, animal print, asemănătoare cu cea purtată de Irina Shayk la prezentarea colecției Versace primavară-vară 2020. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Q U E E N ???? . . #irinashayk @irinashayk #versace @versace #donatellaversace @donatella_versace

O postare distribuită de ɪʀɪɴᴀ sʜᴀʏᴋ ғᴀɴ???? (@irinashaykicon) pe

Cea mai mică dintre copiii familiei Versace, născută în Reggio di Calabria, Donatella a studiat design în Florența și plănuia o cariera în PR la casa de modă a lui Gianni, deja cunoscută în anii ‘80. Numai că fratele mai mare avea alte planuri pentru ea: o considera “muza și criticul său” și, după ce i-a dedicat parfumul Blonde, a numit-o director de creație al liniei Versus, gândită pentru publicul tânăr și parte din casa Versace.

După moartea acestuia, brandul Versace a fost preluat de sora sa mai mică, care a extins imperiul în afacerea de zeci de milioane de dolari din acest moment.

Donatella este faimoasă pentru schimbările de look suferite de-a lungul timpului. Dacă este ceva la care a ținut dintotdeauna și a rămas trăsătura ei definitorie, acela este părul lung și blond.

Creatoarea de modă nu recunoaște că ar fi apelat la bisturiu atunci când vine vorba de chipul său. Imaginile din tinerețe pe care le vrea, probabil, ascunse dovedesc însă contrariul. Jurnaliștii au găsit poze din perioada în care designerul nu urcase încă pe masa esteticienilor, iar diferentele sunt evidente.

Vezi mai multe imagini cu Donatella Versace înainte de operațiile estetice în galeria foto de mai jos!

related posts

Modifică setările cookies