Donna D'Errico, apariție la limita decenței pe Instagram. Cum s-a afișat actrița din Baywatch


Îi place să fie în centrul atenției, deși i s-a reproșat că exagerează cu aparițiile indecente. Donna D'Errico, din Baywatch, face senzație pe internet cu fotografiile în care hainele sunt opționale.


Donna D'Errico le-a dat un nou motiv de bârfă haterilor de pe rețelele sociale. Actrița de 54 de ani a pozat provocator, într-un costum din piele naturală care pare, mai degrabă, un ham. Apariția ei la limita decenței a stârnit numeroase comentarii, cele mai multe de apreciere.

Presa o să-și piardă mințile. Tocmai ai aruncat în aer netul”, a comentat cineva.

Wow. Îmi cer scuze, dar trebuie să-mi ridic falca de pe podea! Arăți fenomenal”, a fost alt mesaj.

Nu numai că ești frumoasă pe dinafară, dar ești cu adevărat o persoană frumoasă și pe dinăuntru”, a afirmat un admirator care dă de înțeles că o cunoaște.

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Donna D'Errico făcea furori în serialul Baywatch, în anii '90, însă n-a avut niciodată popularitatea pe care o are azi. Deși pare greu de crezut, actrița este în continuare singură. 

În perioada 1996-2007, ea a fost căsătorită cu muzicianul Nikki Sixx, cofondatorul trupei Mötley Crüe. Ei au o fată de 22 de ani, pe nume Frankie-Jean Mary. Donna mai are un băiat, Ryan (30 de ani), dintr-o relație anterioară.

Fotografii: Getty Images/Instagram 

Vezi și VIDEO:

related posts

Modifică setările cookies