Donna D'Errico, din Baywatch, ținută șoc în prag de Sărbători. Cum au reacționat fanii


Actrița de 54 de ani și-a surprins admiratorii virtuali cu o nouă apariție electrizantă. Donna D'Errico pare un cadou de Crăciun în lenjeria intimă roșie potrivită pentru Sărbătorile de iarnă.


Donna D'Errico și-a făcut cont pe OnlyFans, ca replică la criticile venite din partea internauților care i-au spus că e „prea bătrână pentru a apărea în costum de baie”. Actrița din Baywatch i-a contrazis pe răutăcioși cu o serie de pictoriale incendiare și cu acces gratuit la conținutul ei pentru adulți. 

Răspund chiar eu la toate mesajele și îmi administrez singură contul”, le-a transmis vedeta, care le-a promis acces neîngrădit la fotografii în bikini și în lenjerie intimă, realizate în cadrul unor ședințe foto pentru reviste celebre.

Actrița le-a oferit celor care nu s-au abonat încă la conținutul ei XXX o mostră din ceea ce vor vedea dacă vor accesa platforma: o fotografie în lenjerie intimă de culoare roșie.

Chiar dacă am fost plecată, nu înseamnă că am uitat să șochez”, a scris Donna în dreptul fotografiei.

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Donna D'Errico impresionează cu forma sa de invidiat, iar postările ei din social media nu sunt niciodată de ignorat. Ele generează multe reacții de apreciere sau dezaprobare.

Ești cel mai frumos cadou pe care l-am văzut. Mi-ar plăcea să te despachetez”, a scris un admirator. Well, cred că trebuie să stea la rând.

Fotografii: Profimediaimages.ro/Getty/@donnaderrico

Vezi și VIDEO: 

related posts

Modifică setările cookies