Dorian Popa, cel mai uimitor interviu: „Mă identific cu credința ortodoxă! Îl simt pe Dumnezeu”


Fără doar și poate, Dorian Popa este unul dintre cei mai mediatizați artiști din România, iar melodiile și vlogurile lui ajung de fiecare dată în trending.


În vârstă de 32 de ani, Dorian Popa a oferit în urmă cu puțin timp cel mai sincer și totodată uimitor interviu din cariera lui: a vorbit, de la cap la coadă, doar despre credință, religie, biserică și Dumnezeu!

„Mă identific cu credința ortodoxă. Îl simt pe Dumnezeu prezent în viața mea de când exist eu. Mi-ar plăcea să cred că tinerii care se uită la mine înțeleg că Dumnezeu este prezent în viața fiecăruia dintre noi și că, în mare parte, coordonează și ghidează ceea ce ni se întâmplă. Sunt, de multe ori, copleșit de traseul pe care Dumnezeu l-a ales în viață pentru mine, copleșit în mod pozitiv, și simt nevoia să mulțumesc pentru că eu cred că este nevoie să mulțumești. Deși s-a diminuat masiv credința în Dumnezeu și propovăduirea credinței, cu siguranță nu a dispărut și nu va dispărea”, ar fi spus Dorian Popa, potrivit ȘtiriPeSurse.

foto: Instagram Dorian Popa; YouTube Dorian Popa

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro

Vezi și:

related posts

Modifică setările cookies