Dorian Popa, deranjat de gestul unui jucător de la FCSB: „Pleacă de aici”


Cu milioane de fani în toată țara, Dorian Popa este, fără doar și poate, unul dintre cei mai iubiți artiști din România.

Tag-uri: #Dorian Popa #FCSB

Peste tot pe unde merge este recunoscut de lume, însă în urmă cu aproximativ șase ani, Dorian Popa a avut parte de un moment care l-a șocat. El a dorit să facă o poză cu un jucător de la FCSB, însă acesta nu l-a recunoscut și i-a spus să-l lase în pace, că nu vrea să fie fotografiat.

„Eu eram stelist, dar mi-am luat o ţeapă urâtă. Fiind prieten cu Mihai Stoica şi cu mai mulţi din anturajul celor de la FCSB, m-am dus la un meci. Am luat bilete la VIP, unde stăteau familiile jucătorilor sau chiar unii jucători. Am stat, ne-am uitat la meci, foarte frumos. Eu nu eram atât de cunoscut la vremea respectivă, dar oricum nu are nicio importanţă, puteam să fiu un necunoscut. În ceea ce priveşte povestea care urmează, n-avea nicio importanţă dacă eram cunoscut. Şi m-am dus să fac o poză cu un jucător, nu mai ţin minte cum îl chema, dar e bine că nu mai ţin minte cine era. Lângă el, era şi Latovlevici. Nu mai ţin minte despre ce jucător era vorba, pentru că eu deja începusem să-mi pierd interesul pentru fotbal în urma meciului de la Middlesbrough. Mă mai uitam din când în când, fiind stelist, la meciuri. Iubita mea, care era lângă mine, era mai pasionată de fotbal. Şi ce crezi tu că-mi spune acest domn fotbalist? «Hai, mă, pleacă de aici că nu am timp». Şi eu voiam doar să fac o poză cu el. Apoi, a mai venit un copilaş de 9-10 ani şi i-a spus la fel: «Hai, mă, pleacă! Nu vezi că mă uit la meci?». Pe de altă parte, Latovlevici a făcut poză cu mine, e un dulce. Am şi postat atunci pe Facebook, în urmă cu 5-6 ani. I-am mulţumit lui Latovlevici, nu i-am dat nici atunci numele colegului său care m-a refuzat, am vrut doar să atrag atenţia ca lumea să nu facă aşa ceva niciodată. Din acel moment, mi s-a luat rău de tot de fotbalul din România”, a spus Dorian Popa.

Vezi și: Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

related posts

Modifică setările cookies