Dorian Popa, o nouă investiție menită să îi aducă bani


Dorian Popa câștigă bani ca influencer, a intrat și în afaceri și a ridicat un cartier rezidențial cu cel puțin 500.000 de Euro, iar acum are în plan altceva.


 


Pentru impact.ro, acesta a povestit că vrea să vânda șaorma:
 
„Eu o să deschid șaormeria mea, în Domnești. Au fost 70.000 de Euro cu totul, șaormeria va veni cu carne, cartofi, sosuri, condimente la pachet în acești bani. Eu voi angaja oamenii care o prepară.

Momentan sunt imaginea unei alte șaormerii. O să lansez vineri șaorma Hâtz, prima șaorma aurie din România, va fi o surpriză. Voi împărți de data aceasta șaorma gratis în Rahova, la Pucheni. Încerc să fac cât mai multe.”
 
Pentru mulți, mișcarea e surprinzătoare tocmai pentru că vedeta a reprezentat alta marcă de șaorma, dar el însuși a menționat că planurile sale nu vor interfera, mai ales că șaormeria pe care o va deschide e în Domnești. 
 
De curând, Dorian a atras  oameni la deschiderea unei șaormerii din București. Cu ocazia inaugurării, artistul a oferit 3.000 de șaorma gratis, iar tinerii au recunoscut că au venit și pentru a face cunoștință cu Dorian Popa. 

FOTO: DORIAN POPA INSTAGRAM 

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai jos.

related posts

Modifică setările cookies