Dorian Popa și-a mai luat o mașină! Cum arată și cât a costat bolidul de lux?


Pe contul său de Instagram, la Instastory, Dorian Popa le-a arătat urmăritorilor mașina pe care și-a achiziționat-o recent.


Mai mult, a renunțat să își ia un automobil pe combustie și a ales un Mercedes EQC electric care costă între 85 și 90 de mii de euro. ”Primul Mercedes full electric! A ajuns în familia Popa. Doamne, ce frumoasă e! Uite-o! Mânca-o-ar tata! Uite spatele ăsta ce frumos e! Și acum să vedeți interiorul. Ia vezi, tată!”, a spus Dorian Popa, într-un Instastory, mândru de noua sa achiziție pe patru roți.
 
 
 
 
Dorian Popa a ajuns să fie unul dintre cei mai bine plătiți vloggeri de la noi, cu peste un milion de abonați pe canalul său de YouTube.
 
“Sunt shaorma cu de toate. Sunt actor, cântăreț și vlogger. Dar cel mai bine mă simt pe YouTube, acolo sunt în elementul meu. Îmi place și la concerte, le duc lipsa. Dar YouTube-ul e viața mea. Trebuie să fii cât mai natural, mai real. Câștig în jur de 40.000 de euro pe lună, acum în pandemie: 10-15.000 de pe Instagram și în jur de 20-25.000 de euro de pe YouTube”, a mărturisit Dorian, invitat la podcastul “Acasă la Cătălin Măruță”.
 
 
 
 
 

Pe Pro Tv Plus poți vedea Miliția modei cu Costi Diță:

related posts

Modifică setările cookies