Dorin Negrău, despre moartea Zinei Dumitrescu


Designerul Dorin Negrău a fost șocat de vestea morții Zinei Dumitrescu! Datorită Mamei Zina, el s-a lansat în industria de fashion, la modul cel mai serios!


Vestea morții Mamei Zina a venit ca un trăsnet asupra celor care o iubeau și pe care i-a format și îndrumat spre o carieră în modă! Dorin Negrău este unul dintre ei.

Designerul a lansat în anul 2016 o colecție inedită, un proiect organizat în scop caritabil, Zina Dumitrescu fiind în prim plan atunci. În promovarea colecției sale de cămăși unisex, “Mistic 7”, designerul a apelat la Zina Dumitrescu, dar și la unele dintre cele mai apreciate manechine din generația de aur, precum Dana Savuica și Daniela Androne. 

Acela a fost, se pare, ultimul proiect de fashion în care Mamă Zina a fost implicată! Ce spune Negrău acum despre faptul că Mamă Zina nu mai e de azi, este emoționant!


 
"Sunt șocat! În iunie împlinea 82 de ani! Pentru mine Zina a fost o schimbare de drum în viață, în carieră. Ea a fost cea care mi-a deschis ușile către Janine Sârbu. Zina m-a introdus la Janine și m-a încurajat să merg mai departe în modă pentru că  nu îmi doream să fac meseria asta. Ea s-a întâlnit cu Janine în avion, i-a povestit și de mine.

Era pe vremea când eu eram prezent la “Ceaiurile de la oră 5”, ale Marinei Almășan. Nu avea nicio obligație față de mine, să mă ajute și să-mi deshida niște uși, să-mi dea un elan. Când mi-am lansat colecția de cămăși unisex cred că a fost ultimul proiect de fashion în care a fost implicată și la care a participat cât timp a fost la azilul de la Ghermănești.  A fost un proiect caritabil atunci, în urma căruia i-am donat Zinei o sumă.

Zina m-a trimis inclusiv la Botezatu…S-a zbătut foarte mult pentru mine să mă determine să plec din Cluj că să vin să fac fashion aici. Datorită ei, care mi-a schimbat traiectoria profesională, mi-au apărut niște proiecte și direcționări de realizare profesională foarte mari!”, mărturisește Dorin Negrău, exclusiv, pentru Perfecte.ro

 

related posts

Modifică setările cookies