Două gemene super-sexy au provocat la jonglerii un fotbalist


Surorile Jakic din Germania sunt două gemene sexy care seamănă perfect și care și-au făcut o reputație în spațiul virtual, în special pe contul lor de Instagram, acolo unde abundă fotografiile în ipostaze provocatoare.


Cele două tinere își câștigă existența ca „influenceri” în domeniul marketingului online, dar în trecut au cochetat cu sportul.

Pentru a se menține în forma fizică ideală, „Jakic Twins” (așa cum sunt cunoscute pe rețelele de socializare) sunt niște fanatice ale gimnasticii, antrenându-se zilnic la sala de fitness. Cine ar fi crezut însă că cele două surori se pricep și la fotbal?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FITNESS • HEALTH • MOTIVATION (@fitnessmodelshd) on

Ei bine, în ultimul filmuleț postat pe Instagram, tinerele pot fi admirate în toată splendoarea alături de un fotbalist de top din campionatul Germaniei. Jucător la echipa FC Koln, francezul Vincent Koziello (23 de ani) e un prieten bun al surorilor, acceptând provocarea acestora de a schimba câteva pase.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SPOX.com (@spox.com) on

Surprinzător, fetele s-au descurcat minunat, ambele reușind să îmblânzească mingea cu niște jonglerii care ar stârni invidia multor bărbați. Evident, există o explicație pentru această abilitate a surorilor Jakic, ele având la activ șapte ani de fotbal.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FREDDY STORE SVERIGE (@freddystore) on

Într-un recent interviu, surorile Jakic au recunoscut că își cântăresc mâncarea pentru a nu lua în greutate, iar rețeta preferată e carnea de pui cu salată. 

related posts