Dovezi de iubire în vremea pandemiei: și-au dat întâlnire pe acoperișul blocului, fără să încalce izolarea


Un fotograf profesionist din Brooklyn, New York, a impresionat tot continentul nord-american cu gestul său. Tânărul i-a declarat iubirea unei fete cu ajutorul unei drone și a invitat-o la o cină virtuală, chiar dacă amândoi erau izolați la domiciliu.


Jeremy Cohen s-a folosit de o dronă pentru a-i declara dragostea unei tinere pe care a observat-o că dansa pe acoperișul blocului ei. Fotograful, aflat în izolare la domiciliu din cauza pandemiei de coronavirus, i-a trimis cu drona numărul de telefon, pentru a putea comunica cu ea.

A ridicat drona de jos și cred că a funcționat, fiindcă am primit mesaj de la ea o oră mai târziu”, a spus fotograful pe Twitter.

El a făcut un filmuleț și l-a pus pe TikTok, însă a zis că e cazul să meargă și mai departe.

Jeremy Cohen a invitat-o pe Tori la o cină virtuală. El și-a aranjat masa în balcon, iar ea a urcat din nou pe bloc, ca să-l vadă mai bine. Au închinat chiar și un pahar de vin, în ciuda faptului că nu se aflau la aceeași masă. Iată mai jos cum a ieșit!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JEREMY COHEN (@jermcohen) on

 

Până la urmă, Jeremy și Tori s-a întâlnit în carne și oase, în fața blocului. Și de data aceasta au respectat regulile de protecție împotriva Covid-19.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JEREMY COHEN (@jermcohen) on

 

Fotograful a devenit cunoscut peste noapte în toată țara, iar New York Magazine i-a publicat câteva dintre fotografii, una fiind postată chiar pe copertă.

„Am asigurat coperta revistei New York Magazine astăzi. Încă nu-mi vine să cred, este prima mea copertă și e pentru o revistă legendară. Această fotografie și mai multe fotografii din seria mea de carantină Rooftop Culture prezintă această problemă, care este un ghid pentru a supraviețui acestei maladii. Am tras întreaga serie din siguranța propriului meu apartament”, a scris fotograful pe Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JEREMY COHEN (@jermcohen) on

 

Fotografii: @jermcohen/@maxwellswift/@olivercovrett

Vezi și VIDEO: Viata bate vlogul - sez. 2, episodul 1

related posts

Modifică setările cookies