Dr. Dre are o avere estimată la 800 milioane $, dar fiica lui cea mare a ajuns pe drumuri și locuiește într-o mașină


În 2014, Dr. Dre era cel mai bogat rapper din lume. Șapte ani mai târziu, artistul n-a părăsit topul bogaților, chiar dacă divorțul de Nicole Young o să-l facă mai sărac cu câteva milioane de dolari. 


Deși are conturile pline, fiica cea mare a artistului a ajuns să doarmă într-o mașină închiriată. LaTanya Young este fiica lui Dr. Dre din relația cu Lisa Johnson. Artistul s-a despărțit de mama ei pe când fetița avea doar 5 ani. 

Tânăra le-a declarat celor de la Daily Mail că nu și-a văzut tatăl în ultimii 18 ani și mai comunică cu el doar prin intermediul echipei artistului. 

LaTanya este înglodată în datorii și spune că i-a cerut în repetate rânduri ajutorul tatălui ei, care însă nu i-a mai trimis niciun ban de mai bine de un an și jumătate. 

În prezent, LaTanya, care este mama a patru copii, doarme într-o mașină și lucrează pentru DoorDash și Uber Eats. “Copiii mei stau la niște prieteni. Nu trăiesc în mașină cu mine. (...) Iau tot felul de joburi doar ca să mă mențin pe linia de plutire. Am fost plătită și cu 15 $ pe oră ca asamblator într-un depozit. Am datorii de ceva vreme”, a mărturisit LaTanya potrivit Daily Mail.

Tânăra se teme că va rămâne și fără mașină în curând. “E un SUV care costă 2.300$ pe 3 săptămâni. Eu am plătit doar o săptămână. Mai devreme sau mai târziu, îmi vor lua și mașina”, a mai spus femeia.

LaTanya a mărturisit că Dr. Dre a ajutat-o cu bani în trecut, însă din ianuarie 2020 i-a tăiat orice ajutor. 

“Avocații lui mi-au spus că nu vrea să mă ajute pentru că am vorbit despre el în presă. E rău și dacă vorbesc și dacă nu vorbesc. Eu doar încerc să iau legătura cu el să văd dacă vrea să vorbească cu nepoții lui”, a mai spus fiica lui Dr. Dre.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Mușcat de un șarpe ascuns în toaletă

 

related posts

Modifică setările cookies