Draga Olteanu Matei, înmormântare cu onoruri militare lângă soțul ei, la Piatra Neamț


Draga Olteanu Matei va avea parte de o ceremonie solemnă la Piatra Neamț, unde cei dragi o vor vedea pentru ultima dată. Actrița de 87 de ani s-a stins din viață în noaptea de marți spre miercuri și va fi înmormântată lângă soțul ei, Ion Matei.


Draga Olteanu Matei s-a stins din viață la Spitalul „Sfântul Spiridon” din Iași. De aici, trupul neînsuflețit al marii actrițe a fost depus la Cinematograful „Mon Amour” din Piatra Neamț, unde cei care i-au apreciat cariera în cinematografie pot veni pentru a-i aduce un ultim omagiu.

Actrița de comedie va fi înmormântată duminică, în Cimitirul „Eternitatea”, din Piatra Neamț, cu începere de la ora 15.30. Autoritățile au pregătit o ceremonie de adio care presupune un marș funerar prin oraș și onoruri militare.

Duminică, slujba religiosă va fi oficiată la Biserica „Sfântul Ioan Domnesc”, situată pe platoul Curții Domnești. Cortegiul funerar se va opri la cimitir pentru slujba de înmormântare.

Actrița Draga Olteanu Matei, în vârstă de 87 de ani, a ajuns la Spitalul „Sf. Spiridon” din Iași vineri seară, fiind transferată de la Spitalul Județean Piatra Neamț, din cauza unei hemoragii digestive superioare.

Fotografii: Agerpres

Vezi și VIDEO: Draga Olteanu Matei s-a stins din viață!

related posts

Modifică setările cookies