Drama femeii care a udat timp de 2 ani o plantă de... plastic. Povestea ei a devenit virală


O americancă, pe numele ei Caelie Wilkes, a făcut senzație pe Facebook, dar și în presă, după ce și-a dezvăluit povestea tristă legată de o plantă suculentă de care s-a îngrijit cu mare atenție timp de 2 ani.


Peste noapte, Caelie a devenit vedetă, mai multe publicații americane abordând-o pentru a detalia episodul mai puțin întâlnit. Totul a pornit de la o postare pe Facebook în care femeia și-a prezentat necazul.

„Am fost atât de mândră de această plantă. O aveam de 2 ani și credeam că e perfectă, am pus-o la fereastra de la bucătărie. I-am făcut un plan de udare pe care îl respectam cu strictețe și nu lăsam pe nimeni altcineva s-o ude”, a scris Caelie Wilkes în debutul mesajului ei.

Evident, americanca a avut un șoc în clipa în care a aflat că a avut atâta grijă de o bucată de plastic. „M-am decis s-o transplantez pentru că găsisem o vază care i se potrivea perfect. Când am scos-o din recipientul original, mi-am dat seama că era un «FAKE». Era atașată la un bloc de spumă și decorată cu nisip. Și am pus atât de multă dragoste în ea, i-am spălat frunzele. Simt că acești 2 ani au fost o minciună”, a explicat ea.

Plantele suculente sunt acele plante ornamentale care au unele părți mai îngroșate și mai cărnoase tocmai pentru a reține apa și pentru a supraviețui în condiții de secetă, așa cum sunt, de exemplu, cactușii.

related posts

Modifică setările cookies