Drama prin care a trecut Irina Loghin ca să devină mamă. "A fost ceva groaznic!"


Irian Loghin este una dintre cele mai îndrăgite vedete din România, însă puțini știu prin cea trecut ca să aibă copii. 


Cântăreața în vârstă de de 80 de ani a povestit în cartea ei “Viața mea este ca un cântec” chinurile prin care a trecut ca să rămână însărcinată. 

 

În tinerețe a încercat ani la rând ca să rămânî însărcinată, însă un medic din Cluj a ajutat-o, în sfârșit ca să devină mamă. 

 

“Pe la treizeci şi cinci de ani, când m-am dus într-un turneu la Cluj, m-am interesat ce pot să fac, aflasem că la Cluj sunt profesori foarte buni. M-am dus la un profesor ginecolog, ca să îmi facă un consult. Mi-a dat un tratament de șase luni, mi-a făcut histerosalpingografia. Îţi introduce un lichid, o soluţie în uter, care este înfiorătoare, ustură așa de tare! El a observat că am avut o răceală în copilărie, foarte puternică și netratată la timp. Această analiză era și un tratament deoarece îmi introdusese lichidul acela și am devenit fertilă. Imediat, la nicio lună de zile, am rămas însărcinată”.

 

Irina Loghin a adus pe luem doi copii, o fată- Irinuca și un băiat, Ciprian.  Sarcinile nu au fost, însă, deloc ușoare. 

“Am avut sarcini toxice grele. Prima sarcină a fost cu Ciprian. Era în 1976. Atunci a început greul. Până la patru luni, când a mișcat, a fost ceva groaznic. În permanenţă aveam o stare de greaţă, o stare de rău foarte mare! Eșapamentul de la mașină, asta îmi făcea bine! Mă duceam când treceau mașinile, mai ales alea mari, și inhalam gazele ieșite din eșapament. Dimineţile, când mă trezeam, mă uitam în dulap și aveam pe portmantou un pantalon roșu. Puneam ochii exact în portmantoul acela, dar nu îmi dădeam seama! Cum puneam ochii pe roșul acela, vomitam până cădeam pe podea”, a mai povestit celebra artistă. 

 

Sursa foto: Facebook

  • Drama prin care a trecut Irina Loghin ca să devină mamă. A fost ceva groaznic!
Modifică setările cookies