Drama prin care trece Danna Garcia. A fost infectată cu coronavirus pentru a treia oară


Actrița se numără printre celebritățile care au avut cel mai mult de suferit în această pandemie de coronavirus.


Deși luptă din greu cu acest virus de câteva săptămâni, Danna Garcia nu reușește să iasă victorioasă din această bătălie împotriva COVID-19.

Din păcate, prin contul său oficial de Instagram, actrița columbiană a dezvăluit  că a fost testată pozitiv cu coronavirus pentru a treia oară. 

Într-una dintre story-urile sale pe Instagram, artista a mărturisit că a fost nedumerită de această veste.

„Sunt din nou pozitiv cu COVID-19. Sunt fără cuvinte", a scris actrița în postarea unde puteți vedea o fotografie cu ea, de tip selfie, cu un peisaj de copaci în spate.

„Mulțumesc tuturor celor care m-au susținut”, a adăugat columbianca la mesaj, unde a dorit să mulțumească pentru mesajele și comentariile pe care le primește în fiecare zi în timp ce luptă împotriva acestei boli. Danna avea deja bagajele pregătite, astfel încât să se poată întoarce să se reîntâlnească cu fiul său și familia.

Este important să ne amintim că această situație crudă pe care o trăiește Danna García a început în martie, când era în Spania și avea probleme cu o companie aeriană care nu o lăsa să călătorească. Când au apărut simptomele, actrița a mers la un centru medical pentru a fi verificată și stabilizată.

După un al doilea test, actrița a crezut că și-a revenit, dar rezultatele au ieșit iar pozitive, așa că a trebuit să continue să păstreze izolarea și să aibă grijă de sănătatea sa. 

În mijlocul acestei crize, actrița a denunțat discriminarea suferită în clădirea în care locuiește, deoarece a fost infectată cu COVID-19. Danna a susținut că vecinii ei i-au interzis să ia liftul, așa că și-a forțat plămânii din cauza urcatului pe scări constant.

În prezent, artista nu a dezvăluit detalii despre starea ei de sănătate. 

Viața bate vlogul - sez. 2, episodul 8: Drama neștiută a fraților Munteanu

related posts

Modifică setările cookies