Drama rusoaicei căre a primit o mână bionică, după ce soțul i-a mutilat brațele. Cum i s-a schimbat viața


Povestea Margaritei Grachyova, o rusoaică în vârstă de 27 de ani, căreia soțul gelos i-a tăiat brațele cu toporul, a făcut înconjurul lumii. La aproximativ trei ani de la cuplitul atac, Margarita a povestit, într-o emisiune TV, cum i s-a schimbat viața. 


Margarita a povestit amănuntele acelui eveniment: ”Mi-a spus că îi duce pe băieți la grădiniță, iar pe mine la muncă. La un moment dat, el m-a dus într-o pădure. Mai bine îmi pierdeam cunoștința, decât să țin minte tot ce s-a întâmplat acolo. Se pare că avea un plan pregătit. A cumpărat din timp toporul și frânghiile. A făcut totul intenționat. În plan era ca după ce mă duce la spital, să meargă la poliție să se predea”. Femeia povestește că relația lor nu mai mergea, iar după ce l-a anunțat că vrea să divorțeze, el a devenit mult mai agresiv și gelos.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Маргарита Грачева (@margoritka1211)

Amintindu-și prin ce a trecut, Margarita spune că medicii au reușit cu greu să-i salveze o mână, iar petru ce-a de-a doua nu s-a mai putut face nimic și a primit o proteză bionică. Fostul soț a fost condamnat la 14 ani de pușcărie. Cu toate acestea, femeia încă păstrează teama în suflet și spune:”Mă tem că atunci când va ieși din pușcărie, mă va omorâ”. Cei doi băieți din fosta căsătorie nu cunosc prea multe detalii din cele întâmplate, dar nu-l mai numesc tată, ci ”nenea rău. 

Margarita și-a refăcut viața alături de un alt bărbat și a scris o carte întitulată ”Fericită fără brațe – o poveste reală de iubire și monstruozitate”. Ea a devenit foarte populară în mediul online, pentru sfaturile pe care le oferă femeilor, victime ale violenței domestice. Recent, a fost invitată să fie prezentatoarea unei emisiuni, la un post TV  din Rusia. 

Sursă foto: Instagram margoritka1211

Vezi și: Facem Level (Gen Session) – episodul 13 – IHATEPINK & Bobospider: Dead by Daylight dă naștere unor ucigași excentrici

FULLSCREEN
Drama rusoaicei căre a primit o mână bionică, după ce soțul i-a mutilat brațele. Cum i s-a schimbat viața
  • /

related posts

Modifică setările cookies