Ducii de Cambridge: cele mai frumoase fotografii de familie ale anului 2020


Fiecare apariție în public sau imagine oficială a familiei Ducilor de Cambridge este întâmpinată cu mare entuziasm de către admiratori. În 2020, Casa Regală Britanică a făcut publice, în mediul online, mai multe fotografii adorabile cu familia cuplului regal. 


Într-un an dificil, marcat de pandemie, soții Kate Middleton și prințul William nu au renunțat la îndatoririle lor regale. În 2020, cuplul regal a participat la o serie de evenimente importante, atât online, cât și prin vizite la diferite organizații. De asemenea, Ducii de Cambridge au împărtășit, pe pagina lor oficială de Instagram, mai multe imagini de familie, în special cu cei trei copii ai lor. 

În timpul primei carantine din Marea Britanie, prințul William și familia acestuia au arătat sprijin pentru Serviciul Național de Sănătate. În luna aprilie, ei au fost filmați, pe pragul casei lor, în timp ce aplaudă, ca semn de recunoştinţă faţă de efortul personalului sanitar în lupta cu Covid-19. 

În aceeși zi, pe 23 aprilie, prinţul Louis, al cincilea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, împlinea 2 ani, iar Casa Regală Britanică a făcut publică, pe pagina oficială de facebook, o fotografie cu micuțul în timp ce pictează cu mâinile. 

Și ziua de naștere a prințului William, care a împlinit 38 de ani pe 21 iunie 2020, a fost marcată de o serie de fotografii adorabile, în compania celor trei copii ai lui: George, Louis și Charlotte.

În luna septembrie, familia prințului William s-a fotografiat alături de naturalistul britanic Sir David Attenborough, în grădina Palatului Kensington. 

 

Ducii de Cambridge au fost printre primii care au postat felicitarea lor oficială de Crăciun. Ei apar într-un cadru rustic, fiind îmbrăcați foarte simplu. 

Cu câteva zile înainte, Ducele și Ducesa de Cambridge și-au impresionat admiratorii, după ce au apărut însoțiți de copiii lor la spectacolul “Pantoland at the Palladium”. A fost prima apariție, pe covorul roșu, a micuților. 

 

Sursă foto: Instagram kensingtonroyal

Vezi și: Cina porcului cu boț de mămăligă

 

  • Ducii de Cambridge: cele mai frumoase fotografii de familie ale anului 2020

related posts

Modifică setările cookies