Duminică în familie. Shakira şi Pique au călărit pe plajă!


Cântăreaţa columbiană de 42 de ani şi cunoscutul fotbalist de la FC Barcelona şi-au petrecut weekend-ul împreună, Shakira profitând din plin de faptul că Pique a avut o scurtă vacanţă la echipa sa de club.

Tag-uri: #Shakira #Pique

Retras din naţionala Spaniei, Gerard Pique n-a fost implicat în meciurile inter-ţări din această perioadă, astfel că a beneficiat de câteva zile libere. Cum şi Shakira s-a aflat în această perioadă în Barcelona, cei doi s-au distrat de minune în familie, alături de cei doi copii ai cuplului, Milan (6 ani) şi Sasha (4 ani).

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

☺️

A post shared by Gerard Piqué (@3gpiquefans) on

 

Artista sud-americană şi iubitul ei cu 10 ani mai tânăr şi-au ţinut la curent numeroşii fani de pe Instagram cu programul duminical. Astfel, Shakira şi-a urmărit mai întâi băieţii la antrenamentul de fotbal desfăşurat în incinta clubului FC Barcelona.

 

 

A urmat apoi o escapadă romantică pe plaja din capitala Cataluniei. Într-un filmuleţ postat în spaţiul virtual, se vede cum Gerard Pique se bucură de peisajul idilic oferit de apa mării, asta până când în prim-plan a apărut Shakira hârjonindu-se. De asemenea, într-o altă fotografie, Pique şi Shakira au experimentat o plimbare călare pe plajă, într-o atmosferă extrem de relaxată, semn că relaţia de iubire dintre cei doi e mai intensă ca niciodată.

Foto Gettyimages

Vezi și Jennifer Lopez este premiată cu torturi după lansarea filmului "Hustlers"

related posts