După divorțul de Sara Carbonero, Iker Casillas e desființat de o fostă iubită: “Zgârcit, egoist și mincinos”


Sărutul dintre Iker Casillas și Sara Carbonero rămâne unul dintre cele mai frumoase momente de la Cupa Mondială din 2010. Timp de 11 ani, cei doi au format unul dintre cele mai solide și îndrăgite cupluri din Spania. 


S-au căsătorit în 2016, în cadrul unei ceremonii restrânse, și au împreună doi băieți: Lucas (4 ani) și Martin (7 ani). În timpul căsniciei, cei doi au trecut prin clipe cumplite din cauza problemelor de sănătate. În mai 2019, Sara Carbonero a fost diagnosticată pentru prima dată cu cancer ovarian, la scurt timp după ce soțul ei, Iker Casillas a suferit un atac de cord. Recent, presa din Spania a scris că frumoasa jurnalistă ar fi fost din nou operată după ce cancerul ovarian ar fi recidivat. 

Vestea care i-a lăsat fără cuvinte pe spanioli a venit însă la începutul lunii martie, când fostul portar al Spaniei a confirmat divorțul de Sara Carbonero. Fostul galatic a declarat atunci că “iubirea lor a luat-o pe drumuri separate”.

Cei doi nu au dezvăluit motivul care a dus la despărțire, iar Sara Carbonero nu a făcut nicio declarație după divorț. Recent, o femeie pe nume Ruth Sanz a făcut o serie de dezvăluiri, care arată o latură cu totul necunoscută a fostului sportiv. 

Ruth a fost prezentă în emisiunea „Salvame” și a povestit cu lacrimi în ochi că i-a fost iubită, pe ascuns, lui Iker timp de 6 ani, în perioada 2002-2008. Pe vremea aceea, Iker era într-o relație oficială cu o altă tânără, pe nume Laura.

“M-am îndrăgostit ca o proastă de Iker și în timp am început să văd multe minciuni. M-am simțit folosită. (...) Eu eram foarte îndrăgostită. Avem 25 de ani pe atunci. Pentru mine era un zeu și încă este... L-am admirat foarte mult. Și tata l-a admirat mult. În acel moment era iubirea vieții mele”, a spus Ruth în cadrul emisiunii, potrivit Mundo Deportivo.

Ruth Sanz spune că s-ar fi iubit cu Iker în perioada 2002-2008 (captură: Youtube)

La un moment dat, femeii chiar i s-a făcut rău în timpul emisiunii în timp ce vorbea despre fostul sportiv. Ea a avut un și un mesaj pentru acesta: “Chiar acum i-aș spune să se schimbe, să prețuiască femeile, să le iubească, să le respecte…doar atât. Nu face nimănui ceea ce mi-ai făcut mie. M-ai rănit și cred că nimeni nu merită asta…să fie ascuns sau să nu fie recunoscut. Fii mai loial și mai bărbat”, a spus Ruth, printre lacrimi, potrivit sursei menționate mai sus.

Ruth a făcut turul televiziunilor, iar la emisiunea Deluxe a spus despre Iker că este “zgârcit, egoist și mincinos”, scrie LaVanguardia. Ea a declarat că sportivul îi aducea de Valentine’s Day sau de ziua ei de naștere doar tricouri și mănuși. Ea s-a plâns și că acesta n-o scotea în oraș, ci prefera să servească masa la el acasă sau pe la prieteni. 

Fotografii: Getty Images

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro!

Vezi și VIDEO: Întrebarea Mesei Rotunde cu Ruby: „Aș putea-o juca pe Oana Zavoranu”

 

FULLSCREEN
După divorțul de Sara Carbonero, Iker Casillas e desființat de o fostă iubită: “Zgârcit, egoist și mincinos”
  • /

related posts

Modifică setările cookies