După o căsnicie de șase ani, i-a mărturisit soțului că este atrasă de femei. Care a fost reacția lui


Influencerița Sophie Cachia a fost căsătorită timp de șase ani cu jucătorul de fotbal australian Jaryd Cachia. Cei doi s-au despărțit, după ce soția i-a mărturisit că este atrasă de femei. Reacția lui a fost însă neașteptată. 


„Întreaga mea lume s-a schimbat”, povestește Sophie Cachia experiența sa de viață, într-un interviu pentru revista Stellar Magazine, preluat de dailymail.co.uk

Fosta concurentă de la Survivor Australia a mărturisit că soțul ei i-a fost alături și a susținut-o atunci când i-a mărturisit că este atrasă de femei. 

„Am simțit pentru prima dată o scânteie când am cunoscut o femeie la un eveniment AFL în 2017 și am fost sinceră cu partenerul meu cu privire la sentimentele mele. Întreaga mea lume s-a schimbat”, spune influencerița în vârstă de 31 de ani.  
 
 
„El știe cât de mult îl respect pentru faptul că m-a ajutat să mă înțeleg pe mine însămi, că mi-a permis să procesez ceea ce trebuia să procesez. A ales sufletul în locul ego-ului când a ales să mă sprijine”, spune Sophie despre fostul ei soț.
 
„Să fiu un ticălos și să reacționez furios nu avea să ajute situația”, a mărturisit Jaryd Cachia pentru publicația menționată. Bărbatul și-a refăcut viața, alături de o altă femeie, iar Sophie s-a logodit cu jucătoarea australiană de basket Maddie Garrick (30 de ani). 
 
 
Sophie și Jaryd, care au împreună doi copii, un băiat de 7 ani și o fată de 4 ani, s-au despărțit în 2019, dar au rămas apropiați. Sophie spune că fostul soț este cel mai bun prieten al ei, iar despre copiii lor spune că „au în prezent trei mame”. 
 
 
 
Sursă foto: Instagram/ sophiecachia_
Vezi și: 
 
 
 
  • După o căsnicie de șase ani, i-a mărturisit soțului că este atrasă de femei. Care a fost reacția lui

related posts

Modifică setările cookies