E cea mai sexy brunetă de pe planetă, dar puțini știu că a fost și blondă. Cât de diferit arăta Angelina Jolie


A fost desemnată de atâtea ori drept cea mai sexy femeie din lume încât am pierdut și șirul titlurilor cu care a fost recompensată pentru frumusețea ei. Angelina Jolie este un adevărat etalon de frumusețe și eleganță pentru femeile din întreaga lume. 


Brunetă veritabilă, cu buze seducătoare voluptoase și un trup super sexy -  acestea sunt trăsăturile care au plasat-o pe Angelina în topul celor mai atrăgătoare femei de pe planetă. O știm de ani de zile și mereu când ne gândim la ea ne vine în minte aceeași imagine clasică – de brunetă seducătoare.

Putini își mai aduc însă aminte că Angelina a fost vopsită și blondă la începutul carierei. Fară parul lung și negru, Angelina este de parcă altă persoană.

Actriță și regizoare de film, Angelina a fost desemnată că fiind cea mai frumoasa femeie din lume de către revistele Vogue, People și Vanity Fair, iar FHM și Empire au numit-o drept “cea mai sexy femeie în viață”. Debutul său pe micile ecrane a început alaturi de tatăl ei, actorul Jon Voight, în filmul “Lookin’ to Get Out”, însă faima avea să o cunoască 13 ani mai tarziu, în rolul de succes din filmul “Hackers”. Angelina a devenit cunoscută și pentru filme precum: “Slat”, “Changeling”, “Mr. & Mrs Smith” , dar și pentru seriile “Lara Croft”, iar în prezent există puține locuri pe planetă în care oamenii nu știu cine este Angelina Jolie.

 

Angelina a primit titlul de Ambasadoare a Bunăvoinței pentru Înaltul Comisariat al Națiunilor Unite pentru Refugiați (UNHCR), iar în 2012 UNHCR a hotărât să îi acorde Angelinei Jolie titlul de “Emisar Special”, datorită devotamentului său  față de cauzele speciale ale refugiaților.

 

 

Cristiano Ronaldo pedepsit pentru gafa făcută!

related posts

Modifică setările cookies