E criticată pentru aparițiile sale, dar poate să se îmbrace și bine. 10 ținute stilate purtate de Anamaria Prodan


Anamaria Prodan este mai mondenă că niciodată: în ultimul an, vedeta s-a reinventat total, iar aparițiile sale sunt din ce în ce mai sexy și mai excentrice. Atât din punct de vedere fizic, dar și stilistic vedeta a suferit schimbări majore.


Prima decizie radicală  -  și poate cea mai bună!  - a fost să renunțe la acea coafură palmier, pe care vedeta a purtat-o cu mândrie ani de zile. Apoi, Anamaria s-a concentrat pe aspectul fizic. Vedeta a reușit să slăbească, să se tonifieze, iar acum are un corp sexy, pe care îl etalează cu mândrie pe rețelele de socializare.  Impresara pozează adesea în costum de baie, iar imaginile primesc mii de “inimioare” pe Instagram. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hello ????❤️❤️❤️???? @dolcegabbana @chanelofficial

O postare distribuită de Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf) pe

Anamaria Prodan a devenit interesată și de fashion, însă ținutele purtate de ea nu sunt întotdeauna apreciate de criticii vestimentari. Dimpotrivă, cel mai adesea este ridiculizată pentru hainele sale sau pentru combinațiile total nepotrivite. Vedeta nu se lasă însă intimidată și insistă să poarte hainele care o caracterizează. 

Vara aceasta, Anamaria a avut o apariție memorabilă la o petrecere mondenă, când a apărut într-o rochie ultra transparentă, care lăsa prea puțin loc imaginației. Nu a fost lăudată decât pentru… îndrăzneală :)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ME❤️ #vivaparty2019

O postare distribuită de Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf) pe

 

Totuși, exista și situații în care Anamaria Prodan este mai inspirată în alegerea hainelor. Mai ales atunci când poarta ținute simple, casual. Când apare în public, la evenimente mondene, vrea să iasă în evidență și atunci gafează mai tare.

Ai în galeria foto de mai jos 10 ținute cu care Anamaria Prodan a demonstrat că poate să se îmbrace și… frumos :) Nu-I ușor să găsești 10 poze cu Anamaria îmbrăcată stylish, dar… iată-le :) 

FULLSCREEN
E criticată pentru aparițiile sale, dar poate să se îmbrace și bine. 10 ținute stilate purtate de Anamaria Prodan
  • /

related posts