E cunoscut mai mult pentru viața sa scandaloasă, decât pentru cea familială. Charlie Sheen are o fiică absolut superbă


Când oamenii aud de Charlie Sheen se gândesc automat la HIV, starlete din filme XXX și droguri. Poate și la “Doi bărbați și jumătate” sau Formidabilul :) Putini și-l imaginează în postura de tată. 


Charlie Sheen a fost căsătorit de trei ori, are cinci copii și un nepot. Ce-i drept, imaginea sa de rebel nu se potrivește cu cea de tată. Se știe că în trecut actorul nu s-a ocupat prea mult de creșterea copiilor săi. În ultimii ani, de când a fost depistat cu HIV, actorul încarcă să își ia în serios și acest rol.

Acesta este văzut din când în când în compania celor două fiice pe care le are cu Denise Richards. De curând, paparazii l-au surprins în compania fiicei sale adolescente, Sam, care este copia mamei sale superbe. Aceasta are 15 ani.

Charlie Sheen sărbătorește, zilele acestea, un an și patru luni de când a renunțat la alcool și este hotărât să meargă mai departe, pe acest drum. Starul din ”Doi bărbați și jumătate” a vorbit despre dependența sa de droguri și alcool, dar și despre diagonisticul cu virusul HIV, într-un interviu pentru ITV. 

”Nici în ziua de azi, nu sunt lămurit cum am creat acest haos. S-a simțit de parcă eram posedat de demoni sau de un fel de extratereștri”, a mărturisit el, admițând că felul în care se purta în trecut era ”ireal și îngrozitor”.

 Charlie Sheen a mărturisit că s-a regăsit în cel mai crunt moment al vieții în momentul în care, pentru că era prea beat, nu a putut să-și ducă fiica la o zi de naștere. ”Nu conduc niciodată sub influența alcoolului. Am realizat că nu pot nici măcar să am grijă de copiii mei. În dimineața următoare, m-am trezit și mi-am dat seama că trebuie să mă las de băut”.

Actorul a vorbit și despre concedierea lui din serialul ”Doi bărbați și jumătate”, în 2011, după ce a avut o cădere nervoasă și l-a insultat pe creatorul show-ului Chuck Lorre.

”Cred lumea uită că, în timpul realizării serialului, am trecut prin două divorțuri - cu Brooke Mueller și Denise Richards - și am făcut patru copii, ceea ce este mult”. 

În același interviu, Charlie Sheen a vorbit despre diagnosticarea cu virusul HIV. ”Înainte să merg la TV, să vorbesc despre asta, mi-am anunțat toți copiii. Cel mai dificil a fost pentru fiica mea cea mare, Cassandra, dar am asigurat-o că tati va fi bine, cu toate progresele care se fac acum în medicină”.

related posts

Modifică setările cookies