“E de nerecunoscut!” Cum a răspuns Adelina Pestrițu acuzațiilor fanilor că și-a mărit buzele


Urmărită de 1.2 milioane de fani pe Instagram, Adelina Pestritu face furori pe rețelele de socializare. Orice imagine postată primește zeci de mii de like-uri și sute de comentarii. Followerii Adelinei sunt însă împărțiți în două tabere: cei care o complimentează și cei care nu ratează nicio ocazie să o critice.


Unii dintre followerii Adelinei nu pot trece însă peste faptul că vedeta a apelat la operații estetice. Aceasta și-a operat nasul și și-a mărit sănii. În ultima vreme însă fanii tot îi atrag atenția că mărirea buzelor i-a schimbat fizionomia. 

Ca să facă haz de necaz, Adelina a postat o imagine pe care a modificat-o cu ajutorul unei aplicații. Vedeta apare cu buzele exagerat de mărite. Exlicatia pe care a dat-o? “După ce am citit 40 de titluri de “Dumnezeule, uite cum arată Adelina după ce și-a mărit buzele. N-o recunoști” -  a scris Adelina pe pagina ei de Instagram.

Ce zic fanii? “Hai să nu umblam cu cioara vopsită. Nu e că și cum niciodată nu ai fi ”umblat” la ele  Se vede cu ochiul liber diferența de-acum și Adelina de acum 5-10 de ani. Cel puțin la buze. Nu m- am legat de altceva.Treaba cu filtrul e ...șmechereală ”, a scris un admirator.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hello, stranger ✌????

O postare distribuită de A D E L I N A E •D •A (@adelina.pestritu) pe

Adelina a recunoscut într-un interviu că s-a operat. “„Da. Am recurs de două ori la chirurgia estetică și n-o să mă feresc s-o fac de câte ori o să simt că am nevoie. Nu pot spune că s-a schimbat ceva în cariera mea de când m-am operat, însă aceste retușuri pe care am decis să le fac m-au făcut să mă simt bine în pielea mea. Starea de confort pe care mi-au oferit-o m-a ajutat de cele mai multe ori să dau tot ce e mai bun în viață profesională. Pentru mine că femeie înseamnă mult să am încredere în mine și să mă simt bine și frumoasă, iar dacă ține de mine acest lucru, voi face tot ce îmi stă în putință”, a declarat Adelina, pentru Viva.

 related posts