E frumoasă de leșină! Moment șocant cu sex-simbolul voleiului din Brazilia


Jaqueline Carvalho e una dintre cele mai valoroase voleibaliste ale lumii, dar și una dintre cele mai admirate femei din Brazilia. 


Sportiva de 35 de ani le-a dat însă mari emoții numeroșilor săi fani, leșinând „în direct”, în timpul unui interviu.

Dublă campioană olimpică (2008 și 2012) cu naționala feminină a Braziliei, frumoasa Jaqueline a fost solicitată de jurnaliștii de la „SporTV” să spună câteva cuvinte într-o pauză a meciului de volei dintre echipele masculine Sesi Sao Paulo și Taubate Funvic.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#tbt de uma viagem maravilhosa! ???? #mar #sol #praia #viajar #querovoltar #lugarlindo

A post shared by Jaque Carvalho (@jaqueline) on

Din imagini se poate vedea cum Jaqueline a comentat cu energie evenimentele din teren, interviul încheindu-se însă în mod cu totul neașteptat. Din senin, voleibalista a închis ochii și s-a prăbușit pe podea, spre stupoarea celor din jur, care s-au grăbit să-i acorde un prim ajutor. La fel de surprinși au fost și cei care efectuau transmisia TV, nevoiți să transfere imaginea.

Doctorul echipei Sesi a fost cel care a intervenit rapid și a pus-o pe picioare pe braziliancă. Din spusele medicilor, Jaqueline a suferit o scădere bruscă a tensiunii arteriale din cauza căldurii sufocante din sala unde avea loc meciul.

Jaqueline Carvalho se bucură în țara sa natală de o intensă mediatizare, fiind considerată un super-star al sportului brazilian. Cum voleibalistele sunt în general femei frumoase, Jaqueline excelează la acest capitol, fotografiile sexy postate de ea pe Instagram atrăgând până acum aproape 800.000 de „urmăritori”. Sud-americanca e căsătorită cu un jucător de volei la fel de celebru în Brazilia, Murilo Endres, cei doi având și un băiețel de șase ani.

Foto: Getty

related posts