E măritată și casnică la numai 18 ani. Cine e tânăra care se plânge de oboseală de la statul degeaba


La 18 ani, multe tinere încep să își caute drumul în viață, experimentează și învață lucruri noi. La aceeași vârstă, Clara Bell, o americancă din Kentuky, e căsătorită de aproape un an și se consideră casnică.

Tag-uri: #casnica #TikTok

Tânăra s-a căsătorit cu iubitul ei, Trey, la numai două săptămâni după ce s-au cunoscut. Bărbatul lucrează 12 ore pe zi ca să își întrețină tânăra soție, care nu muncește, însă postează mereu pe TikTok și face “nani” la prânz.

Trey a făcut haz de necaz într-un clip postat pe rețeaua de socializare: “Când tu lucrezi de la 9 dimineața la 9 seara, iar ea se trezește la 3 după amiaza, merge la shopping, se machiază și apoi se plânge că e obosită”.

Clara a ajuns în atenția internetului dupa ce a postat un clip în care prezintă o zi obișnuită din viața ei.

 

@claraandtrey Today was a busy day- and I ironically did not spend much time at home #sahw #dayinthelife ♬ original sound - Clara and trey

Aceasta s-a plâns cât de obosită este după ce s-a plimbat prin două magazine, după care s-a odihnit uitându-se pe Netflix și dormind la prânz 3 ore. Ultima sarcina a zilei a fost să pună niște rufe la spălat.

 

275.000 de oameni o urmăresc pe casnica de 18 ani pe TikTok. “Cred că jobul meu este de soție care sta acasă și pe TikTok”, a spus Clara. Followerii ei însă o critică adesea, acuzând-o că este leneșă.

related posts

Modifică setările cookies