E reală sau e Photoshop? Bianca Drăgușanu uimește cu o siluetă… ireală pe covorul roșu


Bianca Drăgușanu a fost imposibil de ignorat la o petrecere mondenă: vedeta a făcut senzație cu silueta sa de păpușă Barbie, dar și cu outfitul pe măsură.


Bianca Drăgușanu și-a făcut apariția la petrecerea Viva într-o ținută roz strident, cu un top scurt, care i-a lăsat talia minusculă la vedere, și o fustă cu șliț adânc. Toată seara vedeta a postat story-uri pe Instagram și s-a plâns că a dat interviuri ore întregi.

 

Binaca a postat și câteva imagini de pe covorul roșu. Cu o talie imposibil de subțire și picioare interminabile, vedeta pare sora geamănă a păpușii Barbie.

De curând, au apărut zvonuri conform cărora Bianca Drăgușanu ar fi însărcinată. Însă și vedeta, dar și cele mai noi imagini cu ea infirma aceste zvonuri.  „Probabil dacă o să rămân însărcinată o să vin să spun după patru sau cinci luni. Niciodată din prima. Zvonul a pornit de la faptul că noi ne doream foarte mult să fim din nou părinți. Eu am epatat la un moment cu aceste lucruri. Apoi, una dintre persoane a dat mai departe și s-a interpretat. Nu este o sarcina la mijloc. O să spun eu când o să fie”, a spus Bianca într-o emisiune tv.

related posts

Modifică setările cookies