E soldat în Armata Britanică, dar participă și la concursuri de Miss: “Sunt ridiculizată din cauza felului în care arăt”


Georgie Goodey din Billericay, Essex, vrea să aibă o carieră în armată, însă își dorește în palmares și titluri de Miss. Britanica în vârstă de 27 de ani se mândrește cu titlul de Miss Essex 2019, însă și-a propus să obțină mai multe. 

Tag-uri: #miss #soldat

Din păcate, sunt mulți care o critică online: cârcotașii au râs de ea spunând că buzele ei prea mari pun în pericol întrega națiune britanică.

“Cineva mi-a comentat că dușmanii vor vedea prima oară buzele, înainte să mă vadă pe mine, și că așa dau de gol întregul pluton… din cauza operațiilor pe care mi le-am făcut la față”, a spus tânăra.

“Primesc foarte multe comentarii urâte, legate de faptul că mi-am distrus față, că până și câinele meu e mai atrăgător decât mine și că nu ar trebui să fiu în armată din cauza operațiilor pe care mi le-am făcut la față”, a mărturisit Georgie Goodey.

Din cauza trolilor online, Georgie a apelat la psihoterapeuți.

„Am lucrat cu mulți terapeuți în ultimii ani – atât prin intermediul armatei, cât și în privat. Actualul meu sponsor pentru Miss Marea Britanie este și psihoterapeut și se ocupă de o mulțime de femei care suferă de dismorfie corporală sau tulburări de alimentație. Este nevoie de mult timp să înveți să te accepți așa cum ești... Sunt nesigură și mă gândesc  că aș putea fi mai slabă sau mai frumoasă, dar cred că asta e ceva normal”, a mai spus tânăra.

related posts

Modifică setările cookies