E ziua Andrei! Cătălin Măruță i-a făcut cea mai frumoasă urare


Andra a împlinit pe 23 august 33 de ani, vârstă la care se declară împlinită ca femeie: e o soție fericită, o mamă mândră de copiii ei și o artistă desăvârșită.  
 
 


Cea mai frumoasă urare de ziua ei vine, evident, de la soțul Cătălin Măruță. În puține cuvinte, acesta și-a exprimat toată dragostea pentru femeia care îi e soție de mai bine de zece ani:
 
“La mulți ani, iubita mea! Să fii mereu zâmbitoare! Te iubesc!”
 
La rândul lor, fanii au profitat de ocazie și i-au trimis mesaje cu urări de suflet. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

La mulți ani, iubita mea! Să fii mereu zâmbitoare! Te iubesc! ♥️

O postare distribuită de Catalin Maruta (@catalin_maruta) pe

 
Pe contul ei de Instagram, Andra a publicat o fotografie emoționantă care vorbește despre ce are mai de preț în viață: familia ei. E vorba de un selfie pe care l-a făcut alături de Cătălin, David și Eva. Cuvintele care însoțesc poza sunt la fel de frumoase:
 
“De ziua mea, am tot ce imi doresc. Sunt liniștită, sănătoasă, am motive să zâmbesc în fiecare zi. Fac ce îmi place si am cei mai frumosi fani alaturi de mine!Vă doresc și vouă să vă simțiți la fel de împliniți!”
 
Între Andra și Cătălin Măruță a fost dragoste… la primele vederi, iar azi se iubesc din tot sufletul. Sut unul din cele mai apreciate cupluri din showbiz, iar povestea lor continuă…cu multă iubire.
 

Pe PRO TV PLUS puteți vedea un material special cu Andra:

SURSA FOTO: FACEBOOK/INSTAGRAM

related posts

Modifică setările cookies