Ea e actrița româncă care calcă pe urmele lui Brad Pitt, Jennifer Aniston și Drew Barrymore


Cu cine s-a întâlnit Sabina Lisievici la Hollywood! 


“Și acum tremur când mă gândesc la asta!”

Pasionată de actorie, design și poezie, Sabina Lisievici este o tânără frumoasă și talentată care a studiat actoria la Hollywood. Și nu oriunde! Ci la o școală prestigioasă pe care au terminat-o actori de calibru precum Brad Pitt, Drew Barrymore, Jennifer Aniston și mulți alții.

Pe cine a avut ocazia să cunoască în America, în ce film a jucat, de ce a ales să se întoarcă în România și de când este designer, ne-a povestit pentru Perfecte.ro!

 

Sabina, cum ai ajuns la Hollywood? Ai jucat în filmul "I am not for sale"! Ce mai urmează? 

Hollywood-ul este Sfântul Graal al tuturor actorilor din punctul meu de vedere iar eu am avut șansa să îl ating jucând rolul principal reprezentând-o pe Claris în filmul “I am not for sale; The fight to end Human Trafficking”. Urmează și alte proiecte interesante atât în SUA cât și în România. 

  

Ai făcut școala de actorie la Los Angeles și ai fost apreciată de Tarantino. Practic ți-a recunoscut talentul! Cum s-a întâmplat?   

Am participat într-adevăr la școala de actorie a lui Bobbie Chance, aceeași școală pe care au făcut-o și Brad Pitt, Jennifer Aniston, Drew Barrymore și alte nume grele din industrie. 

 În fiecare joi prezentam piesele a căror texte le primeam fugitive, luni aveam câteva ore să reținem tot și să îl și interpretăm ireproșabil, fără să avem voie să copiem textul ca să îl luăm cu noi acasă. 

Se dorea excelentă, focus, determinare și o metodologie impecabilă. Joia, când prezentam piesele de luni, împreună cu ceilalți colegi, pe rând, eram apreciați sau nu de diverși producători, agenți sau manageri ce veneau acolo pentru a descoperi și a semna cu noi talente. Era un fel de pre-casting pentru viitoarele lor proiecte.

Așa s-a întâmplat și cu Tarantino care mi-a apreciat 'nervul' - avusesem o piesă destul de intense - și fidelitatea cu care s-a confundat personajul de atunci în mine. Am dat mâna, mi-a dat cartea de vizită și mi-a spus să ținem legătură și pentru alte proiecte. Și acum tremur când mă gândesc la asta. 

  

Ce alte personalități ai mai cunoscut în America? 

Theo Rossi din “Sons of Anarchy”, Billy Bob Thornton, fostul soț al Angelinei Jolie, Wendy Starland, cea care a ajutat la descoperirea lui Lady Gaga, rapperul WIZ Khalifa și mulți, mulți alții. 

  

Practic ce program aveai acolo? 

Școală, filmări, Ocean, creveți și fructe de mare, Beverly Hills, cumpărături, noaptea scris pentru noul volum de poezii și învățat scripturi pentru filmări și școală. Cred că am sintetizat perfect. 

  

Cât timp ai stat la Hollywood și de ce te-ai întors în România? 

Am stat 6 luni. Îmi iubesc țara. Aici îmi doresc să rămân, aici îmi doresc să joc, unde verbul îmi răsună din cap în inimă și abia apoi pe buze. La Hollywood voi mai pleca în funcție de proiecte dar România este țara mea. Aici sunt liberă. Aici sunt acasă. Aici am câini maidanezi cu care să mă joc când ies să îmi iau cafea și cărora pot să le iau și lor o gustare și să mă răsplătească cu un dat din codiță.

Aici am oameni care se opresc să îmi spună ce frumoasă e geanta sau haina pe care o port sau care să facă o poză cu mine. Aici am iubit prima dată. Aici am câștigat și am pierdut pentru prima dată. Aici am învățat să merg și să spun mamă. Aici pot aduce ce am învățat în Hollywood. Aici sunt iubită și e nevoie de mine. Așa că iată-mă aici.

 

Nu ești doar actriță ci și scriitoare! Ai lansat recent volumul de poezii "Arde-mă în versuri". cât timp ai lucrat la el, ce descoperim în carte și de unde îți iei inspirația? 

'Arde-mă în versuri' se numește cel de-al cincilea volum de versuri al meu publicat. Sunt versuri pe diferite teme, dar majoritar despre dragoste în toate formele ei. Ultimul volum l-am scris aproape în întregime în perioada în care am stat în West Hollywood și Santa Monica, în SUA. 

  

Ai trăit personal sentimentele descrise în poezii? 

Fiecare poem este trecut prin filtrul personal. 

 

Știu că vrei să faci teatru și film la noi, în România. Cu cine îți dorești să joci, cu ce mari actori de la noi vrei să pășești pe scenă? Care este visul tău cel mai mare legat de actorie? 

Sunt actriță de film. În momentul când se da 'Motor, Acțiune!' eu devin personajul din script și nimeni altcineva. Sabina devine doar un vas al personajului interpretat. Am avut ocazia să joc la noi alături de Eugenia Șerban, Mircea Dâmbăreanu dar mi-aș dori să ajung să joc și lângă marea noastră actriță Carmen Tănase. E o legendă pe picioare! 

Mi-aș dori să joc din nou în seriale de la noi. În cât mai multe! ÎN TOATE dacă mă întrebi!!! Dacă aș putea să mănânc, dorm, exist pe platoul de filmare aș face-o fără să clipesc. 

 

Ce roluri îți place să joci cel mai mult? 

Îmi place să joc orice rol căruia consider că îi pot da valoare prin prezență scenică și multă muncă. 

  

Cum te-ai caracteriza ca actriță? 

Ca și actriță m-aș caracteriza ca fiind prezentă, focusată și iubitoare. Îmi iubesc toate rolurile. Iubesc să le dau viață prin mine. Sunt un actor metodist. 

    

Ești și un designer talentat! Creezi niște genți superbe pe care le-ai vândut și în America dar și la noi.  De unde izvorăște acest talent? De când te-ai apucat de acest hobby? 

Da, acum vând și în țara mea frumoasă. Vând în Victoria 46, în Mall Băneasa și la Etajul designerilor Români din Romană. Brandul 'Sabina Lisievici' care îmi poartă numele a luat naștere acum 3 ani de zile din dorința de a avea genți de calitate, din piele, modele noi, practice, perfecte pentru vârsta mea. Mă reprezintă bine frumusețile astea!

 

Ce model de genți se poartă vară asta? Din ce materiale? Ce recomandări ai în acest sens? 

Se poartă borsetele din piele de mărime medie spre oversized. Găsiți la mine pe site în curând www.sabinalisievici.com . 

  

related posts

Modifică setările cookies