Ea e cea mai dorită femeie din lume. „Toată echipa m-a căutat!”


Australianca Tammy Hembrow (26 de ani) a oferit o declaraţie şocantă cu care poate pretinde titlul neoficial de cea mai dorită femeie din lume.


Tânăra de la Antipozi e una dintre divele de pe Instagram, având peste 10 milioane de urmăritori, iar împreună cu surorile Emilee şi Amy încearcă să copieze succesul pe care îl au în America celebrele Kardashian.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

POV: I’m feeding you oysters

A post shared by Tammy ???? (@tammyhembrow) on

De altfel, cele trei deţin pe podcast un show intitulat „Hanging With The Hembrows”, unde le oferă fanilor detalii picante din viaţa privată. „Jur pe Dumnezeu, cred că nu există sportiv în lume care să nu-mi fi trimis un mesaj privat”, a spus Tammy, o afirmaţie care cu siguranţă iese din sfera adevărului.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

good girl ????????☁️

A post shared by Tammy ???? (@tammyhembrow) on

Vrând să aducă dovezi, australianca s-a oprit asupra unui text specific primit de la unul dintre sportivii menţionaţi mai sus. „Mai eşti cu cineva? Caută un prieten”, i-ar fi transmis respectivul bărbat. „Apoi, absolut toţi colegii lui de echipă mi-au trimis mesaje!”, a dezvăluit Tammy, fără să specifice sportul sau despre ce echipă concretă este vorba.

„Dacă e vreun tip pe care îl consider super-hot sau cool, i-aş răspunde şi aş accepta o întâlnire”, a completat Tammy Hembrow, care la 25 de ani e deja mamă a doi copii, un băieţel de 3 ani şi o fetiţă de 2 ani proveniţi dintr-o relaţie încheiată recent.

 

Întrebarea Mesei Rotunde cu Cleopatra Stratan: ”Nu aș colabora niciodată cu...

FULLSCREEN
Ea e cea mai dorită femeie din lume. „Toată echipa m-a căutat!”
  • /

related posts

Modifică setările cookies