Ea e femeia cu barbă! Rose Geil câștigă concursuri de bărboși, după ce vreme de 30 de ani s-a bărbierit ca bărbații


La 42 de ani, americanca Rose Geil îi bate pe bărbați la competiții de frumusețe a bărbilor. 


Rose Geil a început să-și radă puful de pe față la vârsta de 13 ani. Atunci zicea că părul facial era în exces și o deranja. La scurt timp după acest episod, a fost nevoită să se bărbierească în fiecare zi, deoarece părul îi creștea la loc. Iată una dintre dramele bărbaților!

Ea și părinții ei au fost la nenumărați doctori pentru a încerca să găsească o soluție la problema neobișnuită, însă pe măsură de ce se bărbierea mai cu spor, barba creștea mai mult.

„Au făcut câteva teste și au ajuns la concuzia că medicamentele ar putea ajuta. Așa că am încercat cam un an să controlăm creșterea părului cu medicamente, dar chiar nu a fost eficient”, spunea Rose Geil într-un interviu din 2016, în emisiunea This Morning.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rose Geil (@lunchboxscoresagain) on

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Astfel, Rose s-a decis să transforme acest „dezavantaj” într-un atu. La sfârșitul anului 2015, după 26 de ani de bărbierit aprope zilnic, americanca a decis să-și lase barba să crească în voie.

Și nu oricum, ci cu mare stil. De câțiva ani paticipă la concursuri dedicate bărbaților cu barbă, unde este singura femeie înscrisă în cursă. Și mai și câștigă.

Barba ei de 30 cm lungime este admirată chiar și de cei mai îngrijiți bărboși de peste ocean. De curând, Rose a ocupat locul al 6-lea la un concurs local, din 107 participanți.

Fotografii: Profimediaimages.ro/Facebook

Vezi și: Pe PROTVPLUS.RO poți vedea emisiunile tale favorite

FULLSCREEN
Ea e femeia cu barbă! Rose Geil câștigă concursuri de bărboși, după ce vreme de 30 de ani s-a bărbierit ca bărbații
  • /

related posts

Modifică setările cookies